ziggo kpn
Ziggo en KPN verhogen de prijzen
19 augustus 2016
medicijnen
Medicijnen mee op reis. Waar moet je op letten?
29 augustus 2016
ziggo kpn
Ziggo en KPN verhogen de prijzen
19 augustus 2016
medicijnen
Medicijnen mee op reis. Waar moet je op letten?
29 augustus 2016
Toon alles

Ziggo verhoogt de snelheden naar 300 mb

ziggo snel internet

Ziggo verhoogt de snelheden van het abonnement met 200 mb, naar 300 mb. Bestaande klanten kunnen zelf kiezen of ze hun huidige abonnement willen behouden, of willen overstappen naar dit nieuwe abonnement met hogere snelheden. Nieuwe abonnees kunnen echter niet meer kiezen voor de 200 mb variant. Fijn dat het internet steeds sneller wordt, maar kun je hier wel optimaal van genieten?

 

Prijsverhoging

Met deze maatregel, weet Ziggo stiekem toch ook weer een prijsverhoging door te voeren. Want het abonnement met 300 mb downloadsnelheid en 30 mb uploadsnelheid is ook weer vier euro per maand duurder dan het abonnement met 200 mb downloadsnelheid en 20 mb uploadsnelheid. Tel uit je winst als nieuwe abonnee. Wil je hier niet in meegaan, dan moet je kiezen voor een lagere internetsnelheid, of voor een andere aanbieder.

 

Worden deze snelheden daadwerkelijk gehaald?

Niet alleen de prijsverhoging hiervan kan waarschijnlijk op ergernis rekenen. Iets waar mensen ook over klagen, is dat de snelheden die door de aanbieder, zoals Ziggo, worden aangegeven, niet kunnen worden gehaald. Hier zijn de meningen echter over verdeeld. Feit is dat je met het uitgeven van een beetje extra geld al een heel eind kunt komen. Dus wil je het snelste abonnement afsluiten, omdat je wel gecharmeerd bent van een beetje tempo, dan kun je er zelf het maximale uit halen. Schaf bijvoorbeeld eens eenmalig een goede router aan, en verbindt deze met het modem van Ziggo. Laat je verrassen door het verschil in snelheden die je kunt halen. Goede apparatuur doet wonderen.

 

Snelheden vergeleken

Ben je op zoek naar een abonnement met hoge snelheden, dan kun je natuurlijk kiezen voor het laatste nieuwe abonnement van Ziggo. Maar er zijn ook andere aanbieders die abonnementen met hoge snelheden aanbieden. Slim is om deze goed te vergelijken op product en prijs. Heb je bijvoorbeeld de beschikking over glasvezel, dan kun je kiezen voor aanbieders die hiervan gebruik maken. Met de juiste omstandigheden kun je dan veel hogere snelheden halen als via ADSL of de kabel. Hecht je belang aan snelheid, dan is het dus goed om van tevoren goed geïnformeerd te zijn over de mogelijkheden.