Zeven voordelen van de iPhone 7

wifi hotspot
Wat zijn wifi hotspots?
18 september 2016
tv kijken minder populair
Televisieabonnement neemt af in populariteit
29 september 2016
wifi hotspot
Wat zijn wifi hotspots?
18 september 2016
tv kijken minder populair
Televisieabonnement neemt af in populariteit
29 september 2016
Toon alles

Zeven voordelen van de iPhone 7

iphone 7

Het was even wachten, maar de nieuwe iPhone 7 is dan toch eindelijk officieel uitgekomen. Vanzelfsprekend heeft Apple enkele verbeteringen toegebracht op de nieuwe iPhone. Wij hebben zeven grote voordelen voor onze lezers op een rijtje gezet. Opzoek naar een sim only abonnement of een mobiel abonnement in combinatie met de iPhone?

Waterdichte iphone 7

Apple heeft de keuze gemaakt om de nieuwe iPhone 7 waterdicht te maken. Dat is natuurlijk een positieve vooruitgang, want een klein ongelukje hoeft nu niet meer fataal te zijn. Daarnaast zijn de iPhone 7 en de iPhone 7 ook gelijk stofdicht gemaakt. Hierdoor hoef jij je bijvoorbeeld geen zorgen meer te maken om zand dat per ongeluk in de telefoon terecht komt. Ga trouwens geen grapjes uithalen met de waterdichte smartphone, de iPhone 7 kan maximaal dertig minuten onder het water blijven liggen.

Stereospeakers

De meeste gebruikers van de iPhone zullen veel al video’s kijken op de telefoon. Maar laten we eerlijk zijn, het geluid was altijd wat minder. De nieuwe iPhone 7 maakt gebruik van stereospeakers, waardoor jij nu kan genieten van een veel beter geluid.

Verbeterde startknop

De startknop is ook aanzienlijk verbeterd. De startknop kan niet alleen de vingerafdruk lezen, maar deze knop is ook gelijk drukgevoelig. Hierdoor is het mogelijk om met de startknop snel van applicatie naar applicatie te gaan. Daarnaast kan de startknop ook trillen bij de iPhone 7, hiermee kan er snel en gemakkelijk een feedback worden achtergelaten voor een applicatie.

Snellere telefoon

iPhone stond al lang bekend om de snelheid, maar ook dit is verbeterd. Deze twee nieuwe telefoons zijn de snelste iPhones tot op heden. Er is namelijk een A10 Fusion-processor aangebracht. Daarnaast is de iOS ook beter afgestemd op de hardware van de telefoon. De telefoon zal hierdoor sneller opstarten en is het sneller is het algemene gebruik.

Opslagcapaciteit verbeterd

De opslagcapaciteit van de vorige telefoons was ook minder dan bij de iPhone 7 (Plus). De telefoons zijn verkrijgbaar vanaf 32 Gigabyte, bij de vorige edities was dat vanaf 16 Gigabyte. De maximale opslagcapaciteit is 256 Gigabyte. Is dat net te veel, overweeg dan de versie met 128 Gigabyte.

Batterijduur

Energiezuinig gebruik maken van een telefoon, daar heeft Apple boodschap aan gegeven. De iPhone 7 (Plus) heeft namelijk een langere batterijduur. De iPhone 7 zal ongeveer 2 uurtjes langer meegaan dan de vorige versie.

Camera’s op de iPhone 7

Schaf jij de nieuwe iPhone 7 aan, dan zal direct opvallen dat er op de achterkant maar liefst twee camera’s zijn bevestigd. Beide camera’s zijn in staat om foto’s te maken in 12 megapixel. Hierdoor is het mogelijk om zowel digitaal als optisch in te zoomen. Dat is niet mogelijk met de vorige edities van de iPhone. Daarnaast maakt de telefoon betere foto’s in het donker.