Zakelijk internet vergelijken : KPN en Ziggo

keurmerk objectief vergelijken
3 februari 2016
Twee maandtermijnen betalen wanneer je overstapt van energie, hoe zit dit?
9 februari 2016
keurmerk objectief vergelijken
3 februari 2016
Twee maandtermijnen betalen wanneer je overstapt van energie, hoe zit dit?
9 februari 2016
Toon alles

Zakelijk internet vergelijken : KPN en Ziggo

Als ZZP’er of onderneming is een betrouwbare internet verbinding erg belangrijk. En het is mooi meegenomen als deze ook nog eens niet te duur is. Veel providers bieden dan ook zakelijk internet aan. De abonnementen verschillen in mogelijkheden en in grootte. Voor elk soort zakelijke klant is er wel passend aanbod. Op deze pagina proberen we je te informeren over zakelijk internet vergelijken: KPN en Ziggo nemen we met name als voorbeeld. Deze twee providers bieden namelijk bij uitstek de meeste internetabonnementen aan voor zakelijk gebruik. Het is ondoenlijk om alle pakketten uitgebreid met elkaar te vergelijken. Dan zouden we ruimte op deze pagina tekort komen. Daarom vergelijken we het meest gekozen pakket van KPN en Ziggo:  Ziggo Alles in 1 Complete en KPN Standaard. Ook bij de zakelijke pakketten is alles in 1 beschikbaar, vergelijk alles in 1 bij overstaploket.nl Bij de meeste providers kan men zelf uit bepaalde onderdelen kiezen die toegevoegd moeten worden aan zakelijk internet.

 

Zakelijk internet moet snel en betrouwbaar zijn

Op zoek naar zakelijk internet? Dit soort internet moet vooral betrouwbaar zijn. Dat wil zeggen dat je veilig moet kunnen internetten, zo min mogelijk downtime hebt en het internet moet snel zijn aangezien je vaak grote bestanden download of upload. Voor een zakelijke internetverbinding zijn dit belangrijke voorwaarden. Bekende providers zoals KPN en Ziggo bieden voor zakelijke klanten speciale pakketten aan. Het verschil met particulier en zakelijk internet zit hem vooral in de extra opties waaruit je bij zakelijk internet kan kiezen. De snelheid is bij zowel particulier- als zakelijk internet gelijk en/of afhankelijk van de keuze die wordt gemaakt. Is glasvezel beschikbaar? Kies dan voor zakelijk glasvezel. Vergelijk glasvezel op onze site!

 

Zakelijk internet vergelijken : KPN en Ziggo

Hieronder vergelijken we KPN en Ziggo zakelijk internet met elkaar en hebben we gekozen voor een populair pakket bij elk van beiden om te vergelijken. Dit is van Ziggo het Alles in 1 Complete pakket. En bij de KPN is dat het pakket KPN Standaard. Voor deze pakketten kiest men vooral om de snelheid hoger is dan bij het basispakket of instappakket. Op dit moment krijgen zakelijke klanten bij Ziggo voor dit pakket 80 MB/s extra internetsnelheid dan voor het basispakket. Daar betaal je 14 euro extra voor. Bij KPN betaal je 15 euro extra en krijg je 70 Mb/s extra. Ontvang je bij Ziggo meer snelheid voor net iets minder geld? Het geld is verwaarloosbaar, die ene euro… Maar de snelheid wint het bij Ziggo van KPN! Wil je dus goed en betrouwbaar maar vooral snel zakelijk internet? Dan komt Ziggo met dit pakket als beste uit de bus