vodafone logo
Vodafone sluit zich aan bij de algemene overstapservice
24 januari 2016
los internet
Losse internet en tv diensten bestellen voordeliger?
30 januari 2016
vodafone logo
Vodafone sluit zich aan bij de algemene overstapservice
24 januari 2016
los internet
Losse internet en tv diensten bestellen voordeliger?
30 januari 2016
Toon alles

Welke providers bieden alles in 1 aan?

Men vraagt zich vaak het volgende af: Welke providers bieden alles in 1 aan? Dat zijn nogal veel providers die dat aanbieden. Maar we kunnen het ons voorstellen dat het lastig voor je is om een goed, compleet overzicht te vinden met alle providers in Nederland die alles in een pakketten aanbieden. Vandaar dan ook dat we zelf op onderzoek zijn gegaan en voor jou een volledige lijst hebben kunnen samenstellen. Allereerst even wat informatie over alles in 1. Wat is het en wat is voor jou het grootste voordeel om een combinatiepakket af te sluiten?

 

Wat is alles in 1?

Het is een trend: Gek genoeg stijgt het aantal vaste telefoonaansluitingen weer, na een lange periode waarin dit juist daalde. Hoe komt dat? Waarschijnlijk is dit te danken aan de populariteit van alles in 1 pakketten. Veel providers bieden dit tegenwoordig aan. Welke providers bieden alles in 1 aan? Daarover laten op deze pagina meer informatie. In 2015 zijn er 10.000 mensen bijgekomen die een vaste telefoonaansluiting hebben. De stijging vinden we met name bij glasvezelaansluitingen. Deze stijging is te danken aan het feit dat alles in 1 pakketten populair zijn geworden. De pakketten zijn voordelig en bieden veel gemak. Ook al heb je een mobiele telefoon, toch is het handig om ook over een vaste telefoonaansluiting te beschikken. Deze aansluiting is meestal inbegrepen bij een televisie- en internetabonnement. ‘Vast bellen’ is voordeliger dan telefoneren met een mobiel abonnement. Steeds vaker kiezen consumenten er dan ook voor om een minder uitgebreid telefoonabonnement af te sluiten, aangezien ze kunnen telefoneren via een vaste telefoonaansluiting. In sommige gevallen is het bellen zelfs gratis.

 

Voordelen alles in 1

Met alles in 1 sluit je één abonnement af voor 3 verschillende diensten bij dezelfde aanbieder. Je ontvangt interactieve tv, vast internet en vaste telefonie en dat voor één prijs. Het voordeel is dat je overzicht hebt in je administratie en dat je voordeliger uit bent dan wanneer je al deze losse diensten bij verschillende aanbieders zou onderbrengen.

 

Alle alles in 1 aanbieders/providers:

Fiber

Online.nl

KPN

Vodafone

Tele2

OnsBrabantNet

Stipte

Telfort

Ziggo

XS4ALL