Vodafone sluit zich aan bij de algemene overstapservice

Netflix beschikbaar bij interactieve tv van KPN
21 januari 2016
Welke providers bieden alles in 1 aan?
27 januari 2016
Netflix beschikbaar bij interactieve tv van KPN
21 januari 2016
Welke providers bieden alles in 1 aan?
27 januari 2016
Toon alles

Vodafone sluit zich aan bij de algemene overstapservice

vodafone logo

Wist je dat Vodafone zich aansluit bij de algemene overstapservice van providers? Dat is goed nieuws voor bestaande en nieuwe klanten. Waarom dat zo is leggen we je op deze pagina haarfijn uit.

 

Aansluiten van Vodafone bij de algemene overstapservice van providers goed nieuws

Vodafone sluit zich aan bij de algemene overstapservice van providers maar waarom is dat goed nieuws voor jou? Nu de provider is aangesloten bij deze overstapservice, kunnen klanten eindelijk een overstap worden gegarandeerd die probleemloos verloopt. Tot voor kort liep overstappen naar een andere provider niet altijd vlekkeloos. Daar is nu verandering in gekomen. Toekomstige klanten van Vodafone maar ook huidige klanten hebben hier profijt van. Zo garandeert deze nieuw,  gratis dienst dat abonnementen door Vodafone worden opgezegd. Dit geldt voor alle abonnementen. Dus internet, Telecom en televisie abonnementen. Veel andere providers maken al gedurende een langere periode gebruik van de algemene overstapservice. Vodafone is de laatste in de rij die zich hierbij aansluit.

 

Alle voordelen voor klanten

Vodafone sluit zich dus aan bij de algemene overstapservice van providers, maar wat zijn nu alle belangrijke voordelen voor jou? Samenvattend kunnen we nu concluderen dat het grootste voordeel van deze overstapservice is dat je nieuwe provider alle oude abonnementen voor jou kan opzeggen. Je hebt dus zelf nergens meer enig omkijken naar. En handig is ook dat een nieuw abonnement pas ingaat zodra het oude abonnement is stopgezet. Het enige wat jij zelf moet doen is je huidige contractnummer bij je nieuwe abonnement op te geven… Simpeler kan het niet!

 

Waar geldt de overstapservice niet voor?

We schreven zo net dat deze service geldt voor alle abonnementen. Maar eigenlijk is dat niet zo. Want het geldt namelijk niet voor de losse tv-diensten. Heb je momenteel een losse televisiedienst afgesloten bij bijvoorbeeld Ziggo? Dan zal je dit abonnement nog zelf handmatig moeten opzeggen. Bij abonnementen die worden gecombineerd met andere diensten, zoals internet en tv, geldt deze nieuwe overstapservice wel. In dat geval wordt het combinatiepakket automatisch opgezegd. De service geldt ook niet voor losse glasvezelabonnementen.