vodafone logo
Vodafone alles-in-1 kortingsactie
12 mei 2016
gratis foxsports fiber
Gratis Fox Sport bij abonnement van Fiber
20 mei 2016
vodafone logo
Vodafone alles-in-1 kortingsactie
12 mei 2016
gratis foxsports fiber
Gratis Fox Sport bij abonnement van Fiber
20 mei 2016
Toon alles

TV kijken op tablet populairder

tablet gebruik tv kijken

Kinderen en ouders kijken tv via tablet, laptop en televisie

S-avonds na de maaltijd zakken we met zijn allen gezellig onderuit voor de buis. Even heerlijk ontspannen na een lange dag met je favoriete televisieserie of film. Maar soms is het minder ontspannen; want wie kent er nu niet de bekende strijd om de afstandsbediening. De één wil naar een sportprogramma kijken en de ander wil liever een romantische film zien. En laten we eerlijk zijn. Het is ook jammer wanneer je niet naar je eigen favoriete programma kunt kijken. Tegenwoordig is er een oplossing om het samen gezellig te houden op de bank. TV kijken op de tablet is zeer populair aan het worden. Televisie kijken op de tablet, laptop of zelfs smartphone neemt een enorme vlucht. Ideaal want je kunt toch samen op de bank zitten terwijl iedereen naar zijn eigen favoriete programma kijkt. En wil je niet op de bank zitten? Dat kan ook want met je tablet kun je op elke plek van jouw keuze naar een film kijken of muziek luisteren, geen wonder dat het tv kijken op de tablet zo populair is dus. Er zijn enorm veel mogelijkheden. In dit artikel geven we een beknopt overzicht van de tips & tricks.

 

Digitale televisie via je provider

Wanneer je een pakket hebt waarin ook digitale televisie is opgenomen dan bieden vrijwel alle aanbieders ook de mogelijkheid om een tablet of ander apparaat te gebruiken. Voorwaarde daarbij is wel dat je een alles-in-1 pakket hebt met internet en televisie van dezelfde aanbieder. Wil je tv kijken op de tablet? Hou hier dan van tevoren rekening mee bij het afsluiten van je pakket. Ook moet je de tablet aansluiten op je eigen wifi netwerk. En dan ben je klaar om mee te doen aan de populaire rage van tv kijken op de tablet.

 

Hoe stel je het in?

TV kijken op de tablet is ook populair omdat het zo simpel te installeren is. Bij de meeste providers krijg je een gratis app die je kunt installeren op je tablet (of laptop smartphone etc.) om deze geschikt te maken om er tv op te kunnen kijken. Je installeert deze app volgens de aanwijzingen op je tablet en opent hem. En klaar is jouw tablet om er tv mee te kijken. TV kijken op de tablet is ook zo populair omdat dit bij veel providers ook mogelijk is als je op reis bent. Ga je een weekendje naar de Veluwe dan kun je dus ook genieten van een mooie film ’s-avonds op je tablet. Zo wordt het duidelijk waarom tv kijken op de tablet steeds populairder wordt.

 

Extra features maken tv kijken op tablet populair

TV kijken op de tablet wint aan populariteit omdat deze een aantal handige features biedt zoals live pauzeren of van tevoren instellen dat je een bepaald programma graag wilt bekijken met een alarm. Ook de handige app van de provider biedt soms extra opties zoals het opnemen van programma’s en films of het later afspelen van een programma. Check hiervoor je abonnement om na te gaan of dit inbegrepen is.