Telfort maakt MB’s en belminuten 3 maanden houdbaar

knippr tmobile
Knippr van T-Mobile
23 juli 2016
internet glasvezel snel
Glasvezel niet beter dan de kabel, volgens Consumentenbond
2 augustus 2016
knippr tmobile
Knippr van T-Mobile
23 juli 2016
internet glasvezel snel
Glasvezel niet beter dan de kabel, volgens Consumentenbond
2 augustus 2016
Toon alles

Telfort maakt MB’s en belminuten 3 maanden houdbaar

telfort mb's en minuten meenemen

Je kent het vast wel. Zit je op je smartphone naar een video te kijken, stopt de video halverwege omdat je al je data voor die maand opgebruikt hebt. Of je zit lekker op een terrasje van de zon te genieten en wilt het thuisfront laten weten dat je met het eten niet thuis bent want je blijft liever wat langer zitten. Tot je grote verbazing merk je ineens dat je geen belminuten meer hebt, en buiten je bundel bellen loopt al snel hard op. Terwijl je de maand ervoor juist weinig hebt gebeld en belminuten over had.

 

Buiten je bundel bellen duur

Veel mensen zullen naar aanleiding van dergelijke situaties overwegen om hun bundel met belminuten en datategoed uit te breiden. Liever per maand wat meer betalen voor een mobiele telefoon abonnement dan tegen torenhoge extra kosten aanlopen omdat je een paar keer buiten je bundel hebt gebeld. En dat is precies de reden waarom de aanbieders van mobiele telefoonabonnementen in 2011 het meenemen van ongebruikte beltegoeden hebben stopgezet. Doordat consumenten, nadat het meenemen van beltegoed niet meer mogelijk was, hun bundel gingen uitbreiden verhoogden de winsten van de aanbieders. In Amerika verdienden aanbieders op jaarbasis hierdoor zo’n 50 miljard dollar meer!

 

Meenemen beltegoed naar volgende maand

Telfort heeft als het ware de klok weer terug gedraaid. Je kan je ongebruikte belminuten en data weer meenemen naar de volgende maand. Zo hoef je niet meer buiten je bundel te bellen of te internetten en vervolgens met extra kosten geconfronteerd te worden. Het meenemen van je beltegoed en datategoed gaat bij Telfort automatisch. Je start de nieuwe maand eerst met het opmaken van je oude tegoeden en wanneer die opgebruikt zijn gaan de tegoeden van je nieuwe bundel in. Zo hoef je niet meer krampachtig je tegoed in de gaten te houden of bang te zijn dat je teveel betaalt omdat je weinig hebt gebeld of minder op internet bent geweest. Reuze handig en zo hoef je tijdens een onverwachte mooie dag op het terras niet meer voor vervelende verrassingen komen te staan.

 

Overzicht op je factuur

Het maandelijks vervallen van ongebruikte belminuten en datategoeden was minister Kamp van Economische zaken al lange tijd een doorn in het oog. Maandelijks bleef in Nederland namelijk zo’n 68 miljoen euro aan beltegoeden ongebruikt. Tegoeden waar klanten wel voor betaalden. Hij spoorde de aanbieders van mobiele telefoonabonnementen aan hier snel iets aan te doen. Bij Telfort kun je nu je niet gebruikte belminuten en datategoeden drie maanden meenemen. Dat geeft een hoop rust en zo kun je eenvoudig wat tegoeden opsparen voor bijvoorbeeld je vakantie als je heerlijk op het strand ligt te Facebooken. Op je maandelijkse factuur kan je zien hoeveel tegoed je hebt meegenomen.
Daarnaast maakt telfort hebt mogelijk om van combivoordeel te profiteren.