T- Mobile biedt onbeperkt bellen voor ondernemers in de EU en VS

lamp energie overstappen
Steeds meer consumenten stappen naar een andere energieleverancier
19 oktober 2016
cloud werken
KPN stopt met de online dienst UP
30 oktober 2016
lamp energie overstappen
Steeds meer consumenten stappen naar een andere energieleverancier
19 oktober 2016
cloud werken
KPN stopt met de online dienst UP
30 oktober 2016
Toon alles

T- Mobile biedt onbeperkt bellen voor ondernemers in de EU en VS

bellen buitenland t mobile

Sinds kort biedt T-Mobile de mogelijkheid om onbeperkt te bellen als ondernemer. Dit is vooral interessant voor de reizende ondernemer, omdat deze met deze nieuwe bundel onbeperkt kan bellen en sms’en in welk gebied hij of zij ook is. Ook van land naar land bellen zit in de bundel. De gebieden die in de bundel vallen zijn de Europese Unie en de Verenigde Staten. T-Mobile geeft daarmee de oplossing voor ondernemers die in steeds grotere mate internationaal gaan. T-Mobile is daarmee de eerste provider die net zo internationaal denkt als de ondernemers zelf.

 

De bundel

De bundel bestaat uit onbeperkt bellen en sms’en tussen en in Nederland, de Europese Unie en de Verenigde Staten. De prijs voor deze bundel is 35 euro en heeft ook 1 Gb internet erbij zitten. Als je binnen Europa blijft is deze bundel uit te breiden naar nog eens een extra Gb internet, zonder meerprijs. Uiteraard is de internetbundel nog verder uit te breiden voor een meerprijs. De mogelijkheid om deze bundel te bieden komt voort uit het feit dat T-Mobile ook een Amerikaanse tak heeft. Op deze manier maakt T-Mobile het mogelijk om grenzeloos te bellen en te sms’en en om tegen een leuke prijs te internetten. Onduidelijkheid over de prijzen voor de zakelijke ondernemer is er niet langer meer.

 

T-Mobile aan het woord

T-Mobile heeft uiteraard een verklaring gegeven voor het aanbieden van deze bundel. Zo zeggen zij dat het nodig is voor Nederlandse klanten om op deze manier zaken te doen met internationale partners. De helft van hun zakelijke klanten zegt zaken te doen met het buitenland. Ook zeggen deze klanten eens of meer per jaar in het buitenland te verblijven, waarbij zo’n bundel dan onmisbaar is. Met deze bundel is het voor de ondernemer niet meer onoverzichtelijk hoeveel te betalen als ze in het buitenland zitten of in het binnenland. Dan is het soms lastig te weten hoeveel je betaalt voor internet, bellen en sms’en. Door deze bundel is direct duidelijk wat de prijs is en dat er geen restricties zijn.