Alles in 1 provider Ziggo

Ziggo is, na enkele fusies en overnames, één van de grootste providers van internet en telefonie in Nederland. Voor jou als klant is dat een groot pluspunt want met Ziggo heb je de zekerheid met een betrouwbare provider van doen te hebben die overal in het land zit. Het extra voordeel dat hierbij komt kijken is dat je met een abonnement van Ziggo automatisch toegang hebt tot de wifi spots in het hele land. Dat maakt het mobiel internetten nog makkelijker en goedkoper. Want als je niet je eigen data hoeft te gebruiken hoef je daarvoor ook niet te betalen.

Goede service bij Ziggo

Als je al een abonnement hebt bij Ziggo, bijvoorbeeld voor alles in 1, dan kan je online kijken of je extra korting kan krijgen als je een Ziggo sim only abonnement afsluit. Het bedrijf is er namelijk heel erg op gebrand om een top service af te geven en daarbij hoort het belonen van trouwe klanten. En als je nog geen klant van Ziggo bent dan kan je online verzoeken om wel klant bij hen te gaan worden en vervolgens alles in één pakket af te sluiten. Je kan hiervoor online terecht en kan dan ook kijken welk Ziggo sim only het beste bij jou zou passen.

 

Tussentijds bundel aanpassen

Ziggo hanteert 4 soorten sim only abonnementen. De Voldoende, de Ruim, de Enorm en de Familie. Deze bundels verschillen van elkaar in aantallen belminuten en in de hoogte van data. Voordat je een keuze gaat maken is het verstandig om eens terug te kijken hoeveel je op maandbasis online bent met je mobiel. Daarnaast kan je kijken hoeveel je belt per maand. Op basis hiervan kan je bepalen welk soort abonnement op jouw van toepassing kan zijn. Extra voordeel van de sim only abonnementen is dat je tussentijds je bundels kan aanpassen.

 

Met sim only geen nieuw toestel

Het grote voordeel van een Ziggo sim only abonnement is toch wel dat je geen nieuwe toestel aankoopt. Je hebt hierdoor een goedkoop en zeer flexibel abonnement die je zelf in de hand kan houden. Als je huidige toestel nog niets mankeert dan is een sim only abonnement een goede keuze voor jou. Je moet er wel rekening mee houden dat je op termijn misschien wel een nieuw toestel nodig hebt, en die nieuwe smartphones kunnen flink duur zijn. Iets om rekening mee te houden.