Youfone werkt met KPN netwerk

Youfone is één van de nieuwste spelers in de mobiele telefoon markten. Het doel van hen is om een zo laag mogelijk abonnement aan te bieden die de snelste verbindingen heeft. Het bedrijf werkt met het netwerk van KPN. Dat staat garant voor een betrouwbare verbinding en veelal snel internet. Klanten van Youfone geven dan ook aan zeer tevreden te zijn over hun abonnementen en de service die het bedrijf geeft. Ook de consumentenbond is zeer tevreden over Youfone en heeft hen op nummer 1 gezet voor hun sim only abonnementen.

 

Geen telefoon mogelijk met abonnement

Anders dan veel andere aanbieders van mobiele telefonie abonnementen is You fone er één die alleen sim only abonnementen aanbiedt. Je kan bij hen dus geen telefoon in je abonnement nemen. Dat is helemaal niet erg als je nog een goede telefoon hebt want dan gebruik je die gewoon. Het enige dat je hoeft te doen is een Youfone sim only abonnement af te sluiten en je bent klaar. Je kan ook gewoon je huidige nummer behouden. Het grote voordeel is dat je verder geen geld per maand kwijt bent om een eventuele nieuw telefoon af te betalen. Het nadeel is wel dat als je een nieuwe telefoon nodig hebt je dan zelf een nieuwe moet gaan kopen.

 

Abonnement per maand aanpassen aan je belgedrag

Je moet er rekening mee houden dat als je een telefoon hebt die onderdeel is / was van een oud abonnement dat je deze telefoon waarschijnlijk eerst sim lock vrij moet maken. Dat kan vaak met de hulp van je oude  huidige provider. Een ander voordeel van een Youfone sim only abonnement is dat je zelf je bundel kan bepalen aan de hand van je belgedrag en hoeveel jij gebruikt maakt van het internet. En als dat per maand verschilt dan kan je dat ook per maand aanpassen. Je zit dus niet meteen vast aan een duur data abonnement maar kan dat naar gedrag aanpassen. Dat scheelt ook weer een hoop geld.

 

Bepaal zelf je bundel

Je kan kiezen uit een aantal Youfone sim only abonnementen. De belminuten per maand beginnen bij 100 minuten en lopen op tot onbeperkt. Hiermee loop je geen risico dat je buiten je bundel met te hoge tarieven te maken krijgt. De data bundels lopen van 1000 Mb tot 6000 MB. Met de laatste bundel kan je video’s kijken of en / video calls maken zoals Face Time of Skype. Maar zoals gezegd kan je deze bundels naar wens aanpassen want je zit nu eenmaal niet elke maand even lang online.