Snelle internet verbinding

Vodafone is een zeer bekende aanbieder op de Nederlandse mobiele telefoniemarkt en doet het heel goed. De storingen op het netwerk vallen reuze mee en doorgaans is de snelheid van het internet hoog. Voldoende reden dus om met een gerust hart te kiezen voor een Vodafone sim only abonnement. Bij Vodafone kan je ook kiezen voor een abonnement met telefoon maar als je die niet direct nodig hebt dan is een sim only abonnement goed genoeg. Houdt er wel rekening mee dat je geen leen toestel krijgt als je telefoon kapot gaat.

 

Tussentijds abonnement aanpassen bij Vodafone

Vodafone  biedt een breed scala aan sim only abonnementen aan. Dat is handig want zo kan je zelf kiezen welk het beste bij jou past. Ben je veel online dan kan je het beste kiezen voor een bundel waarin een hoop data zit. Daarnaast is het zo dat als je veel sms’t of belt je kan kiezen voor een bundel waarin voldoende belminuten zit. Maar als je het nog niet zeker weet dan geen nood want je kan tussentijds je bundel naar wens aanpassen. Dat is één van de grote voordelen van een Vodafone sim only abonnement. Je ben flexibele en kan switchen naar de juiste bundel wanneer jij dat wilt.

 

Optie tot smartphone

Vodafone heeft de abonnementen onderverdeeld in verbruik. Vooral aan de data die in een bundel kan zitten kun je goed zien of die betreffende bundel voor jouw geschikt zal zijn. De Black box is bijvoorbeeld een bundel die veel extra’s met zich meebrengt. Je kan hiermee ook in het buitenland veel internetten. Daarnaast biedt deze bundel, en veel andere bundels, de mogelijkheid om alsnog een smartphone te nemen. Dat zou tussentijds wellicht een handige optie kunnen zijn.

 

Kosten laag houden

Met een Vodafone sim only kun je de kosten voor mobiel bellen en internetten heel laag houden. Daarnaast maak je geen onnodige kosten voor een telefoon als je huidige telefoon het nog doet. Mocht je telefoon tussentijds stuk gaan dan kan je bij Vodafone altijd terecht voor een nieuw toestel en wordt het sim only abonnement omgezet. Uiteraard hoef je dat niet te doen, je kan er ook altijd voor kiezen om zelf ergens een toestel te gaan kopen.