Blijf oude telefoon gebruiken en bespaar veel geld

Telfort is al sinds jaar en dag een bekende en zeer betrouwbare aanbieder van telefonie abonnementen. Zij bieden contracten aan waarin je een telefoon kan uitzoeken maar ook losse sim only overeenkomsten waarin je geen telefoon bij hen afneemt. Dat laatste is voor veel mensen steeds vaker de beste optie omdat je dan een stuk voordeliger uit bent. Je kan namelijk je oude telefoon blijven gebruiken. Die is heel vaak na afloop van een contract nog prima in orde. En als je niet perse een nieuwe telefoon wilt bespaar je jezelf mooi een hoop geld.

 

Telfort maakt gebruik van KPN netwerk

Telfort werk voor het mobiele bellen, sms’en en internetten met het netwerk van KPN. En omdat KPN bovenaan staat van de beste netwerken en het meest betrouwbaar is ben je met een Telfort sim only abonnement goed af. Afhankelijk van het soort telefoon dat je hebt kan je bij Telfort gebruik maken van hun snelle 4G netwerk. Het abonnement dat wilt kan je zelf samenstellen. Daarvoor hoef je niet perse naar een winkel maar kan je dit gewoon thuis vanaf de bank doen. Kijk goed naar je belgedrag en naar hoe vaak je op je mobiel van het internet gebruik maakt. Zo kan je het meest sluitende abonnement voor jezelf af sluiten.

 

Korting met andere diensten in één pakket

Als je al een klant bent van Telfort, je hebt bijvoorbeeld internet thuis van deze aanbieder, dan kan je korting krijgen bij Telfort wanneer je bij hen een sim only abonnement afsluit. Dat is niet alleen makkelijk maar met de korting steek je ook nog eens elke maand een paar euro in je zak, en dat is mooi meegenomen. Je kan je abonnement tussentijds aanpassen naar je gebruik. Je niet gebruikte tegoed neem je automatisch mee naar de volgende maand zodat je geen minuut of Mb kwijt raakt. De nieuwe maand maak je dan eerst dat tegoed op en daarna begin je pas aan je nieuwe bundel.

 

Flexibel in gebruik

Een groot voordeel van een Telfort sim only abonnement zijn de lage maandelijkse kosten. Je houdt zoals gezegd het geld in je zak dat je anders elke maand kwijt zou zijn voor een nieuwe telefoon. Daarnaast is een sim only abonnement maandelijks aan te passen en dat kan vaak met een abonnement waarin je een telefoon hebt genomen niet zo. Daar zit je vaak sowieso twee jaar aan vast. Het nadeel kan zijn dat als je telefoon stuk gaat je meteen een nieuwe moet kopen want je ontvangt geen leen toestel.