Veel soorten abonnementen

Het handige van Tele 2 is dat zij ook internet voor thuis aanbieden en televisie. Deze grote provider van mobiel telefoon abonnementen is dan ook zeer populair en krijgt hoge waarderingen voor zowel hun service als de snelheden van het internet. Tele 2 biedt veel verschillende abonnementen aan voor de zakelijke en de particuliere markt. Je kan bijvoorbeeld  kiezen om een mobiel abonnement te nemen waarbij je een nieuwe smartphone krijgt. Dat is makkelijk als je oude telefoon aan vernieuwing toe is. Je betaalt de nieuwe smartphone dan elke maand een stukje af. Een contract duurt dat doorgaans 2 jaar.

 

Geld besparen door huidige telefoon te houden bij Tele2

Je kan er ook voor kiezen om een abonnement te nemen waarbij je geen nieuwe telefoon krijgt. Dat is voor een groeiende groep mensen heel interessant aan het worden. Het is namelijk zo dat veel smartphones na afloop van een abonnement nog in een zeer goed conditie verkeren. Het zou dan zonde zijn om die telefoon in een lade te leggen en weer een dure nieuwe te nemen. Als je dan kiest voor een Tele2 sim only abonnement kan je elke maand een hoop geld in je zak houden. Het enige dat je hoeft te doen is de nieuwe simkaart in je huidige toestel te doen en je bent klaar.

 

Maak gebruik van 4G netwerk

Het tele2 netwerkt maakt gebruik van 2 netwerken. Hun eigen netwerk en een netwerk van een andere provider. Het Tele2 sim only dat je wilt afsluiten kan je zelf samenstellen. Er zijn voldoende opties. Bel je veel, dan kies je voor een abonnement waarin je onbeperkt minuten hebt. Met de data gaat het net zo. Als je veel online bent dan kies je voor een bundel met een hoop Mb of Gb. Je internet zal snel zijn want T mobile heeft een 4G netwerk. Je kan je abonnement tussentijds aanpassen als je verbruik per maand lager wordt.

 

Huidige nummer behouden

Omdat Tele 2 tevens aanbieder is van thuis internet kan je nog voordeliger uit zijn als je alles in één pakket samenvoegt. Dat levert altijd weer een beetje extra voordeel op. Daarnaast is het wel zo overzichtelijk om het internet voor thuis en dat van je telefoon bij één en dezelfde provider hebt zitten. Je kan online zelf kijken welke soorten abonnementen er zijn en vervolgens een sim only abonnement afsluiten. Je kan je huidige nummer behouden.