Beste netwerk van Nederland

Het netwerk van T Mobile is uitgeroepen als beste netwerk van het land. Dat is goed om te weten want met alleen een goedkoop abonnement ben je er nog niet, je verbinding en de snelheid moet natuurlijk perfect zijn. Het bedrijf zet zich ook in om het jou als klant zo vriendelijk mogelijk te houden. Om deze reden is de service van T Mobile ook boven gemiddeld te noemen. Naast het aanbieden van telefonie abonnementen waarbij je een splinter nieuwe telefoon kan krijgen bieden zij ook sim only abonnementen aan.

 

Huidige telefoon blijven gebruiken en nummer houden bij T Mobile

Een T-Mobile sim only abonnement kan je zowel privé als zakelijk afsluiten. Voor beide categorieën wordt de keuze voor een sim only abonnement steeds interessanter. Dat komt voor het grootste deel omdat veel mensen, particulieren en zakelijk, nog een zeer goed werkende mobiele telefoon bezitten die nog lang niet rijp is voor de sloop of een lade. Die kan je nog best een jaar of langer gebruiken. Met een sim only abonnement blijf je die telefoon dan ook gebruiken n hoef je alleen de sim laart te verwisselen. Je oude nummer houd je ook gewoon.

 

Zelf je bundel samenstellen

Als je nog niet weet welk soort T-Mobile sim only abonnement voor jou het best geschikt zou zijn dan kan je online een keuze maken uit de vele opties. Dat lijkt in eerste instantie een hele opgave maar voordat je naar de lijst met mogelijkheden gaat kijken kan je voor jezelf alvast noteren hoeveel je per maand belt en hoe vaak je op internet bent. Als je veel online bent en bijvoorbeeld video’s kijkt dan kan je kiezen voor een abonnement met veel data, bijvoorbeeld 20Mb.

 

Geen leen toestel

De hoge mate van flexibiliteit binnen de bundels van een sim only abonnement maakt dat deze vorm van mobiel bellen en internetten steeds populairder wordt. Je kan maandelijks je bundel aanpassen en alles dat je niet gebruikt wordt automatisch overgeheveld naar de volgende maand. Je dient er wel rekening mee te houden dat als je telefoon ooit kapot gaat je dan geen leen exemplaar krijgt maar dat je zelf een nieuwe moet kopen. Dat kan op dat moment een flinke kostenpost zijn.