Baas in eigen bundel. Dat is de leus van Simyo. Het is een aanbieder van telefonie abonnementen dat ooit in het leven is geroepen door KPN. Als je een abonnement van Simyo hebt dan bel en internet logischerwijs dan ook via het netwerk van KPN. Dat is goed om te weten want KPN heeft al jarenlang op rij zeer hoge waarderingscijfers als het gaat om bereikbaarheid en service. Het team van Simyo is niet zo groot en dat is opvallend. Een club van vrij jonge mensen die tot doel hebben om jouw als klant tot in het kleinste detail van goede service te voorzien.

 

Beste provider volgens Consumentenbond

De bereikbaarheid op je telefoon is met Simyo niet alleen groot, ook zijn de mensen van het bedrijf goed te bereiken. Zij hebben de drempel zo laag mogelijk gelegd om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Van de consumentenbond hebben zij dan ook verschillende keren al de prijs voor beste provider van het land ontvangen. Het cijfer dat de klanten van Simyo geven ligt op een gemiddelde van 7,8. Als jij een abonnement van Simyo hebt dan kan je online dit abonnement makkelijk inzien en eventueel aanpassen waar jij dat nodig vindt.

 

Bespaar geld

Als je nog een goede telefoon hebt en je contract bij je huidige aanbieder loopt af dan wil het wel eens de moeite waard zijn om te gaan onderzoeken of je niet beter af zou zijn met een sim only abonnement. Het voordeel hiervan is dat je gewoon je oude telefoon kan blijven gebruiken en dus geen nieuw duur abonnement hoeft af te sluiten waarbij je als het ware een nieuwe telefoon per maand afbetaalt. Een Simyo sim only abonnement scheelt je dan een hoop geld. Een nadeel kan zijn dat als je buiten je bundel belt de tarieven hoger uitvallen. Maar dit kun je per maand zelf aanpassen.

 

Snel internet

Het Simyo sim only abonnement is eenvoudig zelf samen te stellen. Je kan kiezen voor een 1 jaars of een 2 jaars contract. Daarnaast krijg je de optie om belminuten en sms tegoed te kiezen aangevuld met het aantal Mb’s voor internet. Als je nog niet zeker weet wat je internetverbruik zal zijn kan je dit na een maand aanpassen. Omdat het KPN netwerk wordt gebruikt kan je er van uitgaan dat de verbinding en snelheden optimaal zijn. Met een Simyo sim only ben je dan ook prima af.