Kosten besparen met een sim only abonnement

Bij Simpel willen ze het graag simpel houden en zo te zien schijnt dat wel te lukken. In plaats van een duur abonnement af te sluiten kan je met een Simpel sim only al voor minder dan een tientje uit de voeten. Dat is voor veel mensen zeer interessant. Dat komt omdat je huidige telefoon het misschien nog prima doet. Je hebt dan geen echter reden om een abonnement ergens af te sluiten waarbij je ander toestel krijgt, die je vervolgens in twee jaar tijd per maand weer moet afbetalen. Met een sim only heb je die kosten niet.

 

Flexibele bundels bij Simpel

Je kan bij Simpel zelf online kijken wat de meest geschikte optie voor jou is. Om dit te weten te komen is het wijs om eerst je bel gedrag en gebruik van mobiel internet in kaart te brengen. Hiervoor kan je bijvoorbeeld de overzichten van je huidige provider bekijken. Als je veel belt en weinig internet op je mobiel kies je voor een bundel die hier het beste bij aansluit. Als je het nog precies weet dan kan je tussentijds je bundel ook aanpassen. Dat is de extra flexibiliteit die je krijgt met een Simpel sim only abonnement.

 

Simpel gebruikt T – Mobile netwerk

Het grootste voordeel van een Simpel sim only is dat je per maand weinig kwijt bent. Dat geld steek je mooi in je zak. Je moet er wel op letten dat als je huidige  toestel stuk gaat heen leen toestel van Simpel krijgt. Je zal zelf op zoek moeten gaan naar een nieuwe smartphone en dat kan op dat moment een dure grap worden. Simpel maakt voor het bellen en dataverkeer gebruik van het snelle netwerk van T – Mobile.