Welk abonnement het beste?

Steeds meer mensen die op zoek zijn naar een andere abonnement voor hun mobiele telefoon kiezen er voor om een sim only abonnement te nemen. De voornaamste reden is dat ze zo min mogelijk per maand kwijt willen zijn en dan hun oude telefoon nog goed genoeg vinden om even vooruit te gaan. En dat is geen verkeerde gedachte want de meeste smartphones gaan inderdaad nog wel enkele jaren mee. Afhankelijk van hoe je er mee om gaat uiteraard. Maar waar haal je het beste sim only abonnement?

 

Sim only vergelijken: Flexibiliteit heel belangrijk

Voor het sim only vergelijken kan je kijken naar een aantal zaken. Zo is het belangrijk hoe flexibel het sim only abonnement is. Veel aanbieders geven je de mogelijkheid om tussentijds, meestal elke maand, je bundel aan te passen aan je bel gedrag en gebruik van mobiel internet. Deze flexibiliteit is heel belangrijk. Daarnaast is het van belang dat je in de gaten houdt hoeveel belminuten en data je krijgt voor het bedrag dat per maand wordt gerekend. Kijk goed naar de kleine lettertjes. Ook aanbiedingen dien je goed te controleren want die kunnen na drie maanden ineens flink duurder worden. Wij raden je aan om te vergelijken om het goedkoopste sim only te vinden.

 

Meenemen beltegoed en ongebruikte data

Als je een bel gedrag hebt dat niet altijd gelijk is en je bent niet iedere maand altijd even vaak online dan is het belangrijk te weten welke aanbieder van  sim only abonnementen de niet gebruikte belminuten en ongebruikte data overhevelt naar de volgende maand. Sim only vergelijken kan dus veel geld besparen. Let goed op de allerkleinst lettertjes en kijk welk netwerk je aanbieder gebruikt. De meeste grote netwerken, soms met 4G zijn uitstekend voor een sim only abonnement. Je kan bij het selecteren ook kijken of je bij de provider tussentijds alsnog een telefoon kan kopen of in je abonnement kan laten opnemen, voor het geval je huidige telefoon kapot gaat .