Internet in het buitenland

Het is opvallend dat de nieuwste aanbieders van mobiele telefoon abonnementen het best score op service. Robin is er daar één van. De klanten waarderen Robin met een 9,3. Robin biedt zeer scherp geprijsde sim only abonnementen aan. Om het juiste abonnement te vinden kan je het beste online gaan waar je alle soorten kan checken. De meeste abonnementen bieden naast gebruik van mobiel internet ook de mogelijkheid om internet in het buitenland te gebruiken. Voornamelijk in de EU. Dat is handig als je op vakantie gaat.

 

Geld besparen met sim only Robin

Een Robin Mobile sim only is zeer voordelig en kan je ook voor de langere termijn flink veel geld besparen. Want als je nog een telefoon hebt die het prima doet dan heb je geen nieuw toestel nodig. De keus voor een Robin Mobile sim only is dan snel gemaakt. Het is wel aan te raden om er bedacht op te zijn dat als je huidige telefoon het ooit begeeft je dan zelf verantwoordelijk bent voor een nieuw toestel die je dan in de winkel kan kopen. Op dat moment een grote uitgave maar elke maand dat je huidige toestel het doet bespaar je jezelf een hoop geld.

 

Robin is een jonge aanbieder van mobiele telefonie abonnementen die werkt met het netwerk van KPN. Dat is goed om te weten want KPN staat bekend om haar snelle 4G verbindingen. Je bent met een Robin Mobile sim only abonnement dan ook verzekerd van snel internet met daarbij en optimale service. De consumentenbond heeft Robin op de 1e plaats gezet met betrekking tot laagste prijs. En als tussentijds je belgedrag verandert kan je dat bij Robin meteen in je abonnement aanpassen.