Betrouwbaar snel netwerk

Van alle aanbieders van telefonie abonnementen is KPN de oudste en meest bekende. KPN is daarnaast ook zeer betrouwbare provider en heeft van alle aanbieders het minst last van storingen. KPN heeft een lange weg afgelegd voordat zij waren waar zij nu zijn. De service is met stappen vooruit gegaan en je hebt een ruime keus uit verschillende soorten abonnementen. Je kan bij KPN kiezen om een abonnement te nemen met daarin de nieuwste smartphone maar als je nog een prima telefoon hebt vindt je dat misschien niet nodig. Een KPN sim only is jou dan op het lijf geschreven.

 

Lage prijs bij KPN simonly

Het 4G netwerk van KPN is heel populair en dat komt vooral omdat het als zeer betrouwbaar wordt omschreven. Dat kan een reden zijn om bij hen een sim only abonnement af te sluiten. Want als je veel online wilt zijn dan zit je met een 4G netwerk het beste. KPN doet net als andere aanbieders haar uiterste best om de laagste prijs voor de sim only abonnementen aan te bieden. Je kan dan ook al een abonnement hebben voor net iets meer dan een tientje. Je hebt dan vanzelfsprekend niet veel belminuten of data maar je bent ieder geval bereikbaar.

 

Geld besparen met sim only

Het grote voordeel van het afsluiten van een KPN sim only abonnement ten opzichte van een abonnement met toestel is dat je een hoop geld in je zak kan houden. Met een abonnement waar je een nieuwe smartphone krijgt betaal je dat toestel elke maand een beetje af. Dat is dan ook de reden dat een contract wel twee jaar kan duren. Als jouw huidige toestel nog goed is dan kan je die blijven gebruiken en hoef je geen nieuwe. Je moet er wel op letten dat als je smartphone stuk gaat je zelf een nieuwe moet kopen, of je abonnement aanpassen en een nieuwe aan KPN vragen en vervolgens je abonnement laten aanpassen.

 

Snel reageren op je eigen belgedrag

Een ander groot voordeel van een sim only abonnement is dat je heel flexibel bent met betrekking tot je abonnement. Als je nu bijvoorbeeld veel internet op je mobiel dan sluit je een bundel af waar veel data in zit. Maar het kan best zo zijn dat je over een paar maanden veel minder online bent. Geen probleem bij KPN want je kan dan gewoon je bundel aanpassen naar minder data. Je abonnementskosten dalen dan meteen mee. Je kan dus razendsnel reageren op je eigen bel- en internet gedrag en geld zo besparen.