De mobiele telefoon aanbieder Hollands Nieuwe is in het leven geroepen om de consument meer vrijheid en ruimte te geven in zijn of haar belgedrag. De keuze voor een bepaalde bundel is immers gebonden aan hoe vaak jij bijvoorbeeld belt of sms’t.  Zoals het telefoniebedrijf het zelf zegt kijken zij met een frisse blik naar de wereld en zijn zij net even anders dan de reguliere aanbieders van telefonie abonnementen en sim only kaarten. Zij houden de tarieven laag en willen in de markt te allen tijde de goedkoopste zijn.

 

Bellen en internetten via het Vodafone netwerk

Hollands Nieuwe is ooit gestart om de telefoniemarkt in Nederland een beetje op te schudden. Zij vertellen  je precies hoe het zit. Overzichtelijke en transparante communicatie en jij hebt zelf de controle over hoeveel je uitgeeft. De abonnementen waren vooral in de begin jaren zeer concurrerende met andere aanbieders en je kon je overgebleven belminuten meenemen naar de volgende maand. Het meenemen van je overgebleven minuten en MB kan nu bijna bij alle reguliere aanbieders van telefonie abonnementen. Hollands Nieuwe maakt gebruik van het Vodafone netwerk, dit houdt in dat je er van kan uit gaan dat het bereik en de verbinding doorgaans zeer goed is.

 

Sim only bespaart je een hoop geld

Als je gebruik wilt maken van een sim only abonnement dan ben je bij Hollands Nieuwe goed af. Een sim only abonnement heeft als voordeel dat je geen duur abonnement hebt en je kan snel switchen als je belgedrag ineens verandert. Het nadeel kan zijn dat je zelf ineens een hoop geld moet neertellen als je een nieuwe hippe telefoon wilt hebben. Bij een abonnement van Hollands Nieuwe Sim only krijg je een bericht zodra je je limiet hebt bereikt. Op dat moment kan je bepalen of je wilt opwaarderen of niet. Met deze optie heeft het telefoniebedrijf een handige combinatie gemaakt van sim only en prepaid.

 

Snel internet

Met het Hollands Nieuwe Sim Only abonnement betaal je één vast laag tarief per 1 MB data, 1 Minuut bellen en het versturen van een sms. De sim kaart die je ontvangt past in vrijwel elke telefoon. Het is een 3 in 1 sim kaart die je op maat uit het plastic kaartje kan drukken. De maximale download snelheid van het netwerk is 25 Mbps. De maximale uploadsnelheid ligt op 3,6 Mbps. Het tegoed is de hele maand geldig. Het opwaardeer tegoed dat je als eerste hebt gekocht is als eerste aan de beurt op te gebruiken. Aan het eind van je contract periode wordt het automatisch verlengd en is daarna per maand opzegbaar.