Ben werkt met T Mobile netwerk

Ben was één van de eerste nieuwe providers van mobiele telefonie abonnementen toen de markt hiervoor werd vrijgegeven. Enkele jaren later verdwenen zij ineens uit beeld en nu zijn ze weer actief als ooit tevoren. Een aanbieder van abonnementen die werkt met het netwerk van T Mobile. Dit netwerk staat goed bekend en heeft relatief weinig storingen. Ook het internet bij T Mobile is doorgaans zeer goed te noemen. Ben biedt ook 4G aan. Je kan bij deze provider je Ben sim only abonnement online afsluiten, je ontvangt je nieuwe simkaart dan per post thuis gestuurd.

 

Online je sim only bestellen

De sim only abonnementen bij Ben zijn laag geprijsd. Dat moet ook wel want andere aanbieders liggen ook op de loer dus een lage prijs is het minste dat je als provider kan bieden. Als je online wilt bestellen dan betaal je per I-deal. Dat is reuze handig en efficiënt want dat bespaart je weer een rit naar de winkel en je hebt je simkaart snel in huis. Het abonnement zelf kan je ook online samenstellen. Afhankelijk van je belgedrag en internet verbruik kan je zelf beslissen wat voor abonnement het beste bij jou zou passen.

 

Oude telefoon laten unlocken

Je kan je  Ben sim only abonnement ook online pinnen, dus niet met I-deal. Als je daar voor kiest dan wordt de simkaart met de koeriersdienst van AMP logistics verzonden. Dit bedrijf is het vermelden waard omdat zij een zeer goede service afleveren en exact doen wat ze zeggen en vice versa. Je kaart heb je dan binnen 24 uur in huis. Zodra je de simkaart in huis hebt kan je die in je huidige telefoon stoppen. Het zou overigens kunnen dat je eerst de telefoon moet laten unlocken. Dat is vaak zo als je de telefoon ooit als onderdeel van een abonnement hebt genomen. Je laatste provider kan de telefoon unlocken.

 

Flexibiliteit in verbruik en kosten

De bundels van Ben kan je zelf kiezen. Het beste is misschien om een maand abonnement te nemen omdat je dan het meest flexibel bent en kan switchen als je belgedrag of internet gedrag verandert. Het voordeel van een Ben sim only abonnement is dat je verder geen extra kosten hebt maar volledig flexibel bent en de kosten zelf in beheer hebt. Nadeel is dat als je telefoon het begeeft je zelf een nieuwe moet kopen, en dat kan flink duur zijn