Goedkoper bellen met Sim Only!

De reden waarom Sim Only goedkoper is dan andere abonnementen, dat is het feit dat er geen mobiel zal worden meegeleverd bij het abonnement. Hierdoor kan er al gebeld worden vanaf twee cent per minuut en sms'en is bij sommige Sim Only abonnementen gratis. Het is ook mogelijk om internet in het abonnement op te nemen. Het aantal MB's dat jij wilt is goedkoper bij een Sim Only abonnement. Vergelijk de aanbieders met elkaar en kies voor het goedkoopste beschikbare Sim Only abonnement. Pas het abonnement aan, kies voor meer belminuten of meer MB's. Er zijn veel vergelijkingssites waar jij binnen enkele seconden de goedkoopste opties te zien krijgt.
Vergelijk sim-only

Overstappen is gratis

Er zijn ontzettend veel aanbieders die dagelijks op zoek zijn naar nieuwe gebruikers. Zij hebben besloten om het overstappen te vergemakkelijken. Het is nu mogelijk om over te stappen zonder je nummer te verliezen. Het enige wat jij hoeft te doen, dat is een nieuwe provider uit te kiezen. Zij zullen alles voor jou in orde maken en de overstap vlekkeloos regelen. Hierdoor kan jij zorgeloos van provider naar provider overstappen.

Voordelen Simonly

Wanneer je besluit een Sim Only abonnement af te sluiten, dan heb je gekozen voor een abonnement met veel voordelen. Vanzelfsprekend is een Sim Only abonnement vele malen goedkoper. Dit komt omdat er geen mobieltje bij het abonnement zal worden meegegeven, wat zorgt voor mindere kosten. Het voordeel kan wel oplopen tot honderden euro's per jaar en dat is altijd mooi meegenomen.

Als jij bij een vorig abonnement wel een mobiel hebt meegekregen, dan mag je die aan het einde van het contract houden. Deze telefoon is dan namelijk afbetaald tegen een hoog bedrag. Werkt deze telefoon nog optimaal, dan kan je kiezen voor een Sim Only abonnement. Het is ook mogelijk om een simlockvrije telefoon te kopen in de winkel en vervolgens zo'n abonnement af te sluiten. Deze laatste optie is ook stukken malen goedkoper dan een abonnement met telefoon.

Het grootste voordeel aan een Sim Only abonnement zijn de kosten, je bespaart veel geld. Daarnaast kan een oud mobieltje gebruikt worden en hoeft daarvoor geen extra kosten te worden gemaakt. Twijfel niet langer en sluit vandaag nog een Sim Only abonnement af.

Meer info