internet glasvezel snel
Glasvezel niet beter dan de kabel, volgens Consumentenbond
2 augustus 2016
suriname reisverzekering
Reisverzekering afsluiten Suriname
10 augustus 2016
internet glasvezel snel
Glasvezel niet beter dan de kabel, volgens Consumentenbond
2 augustus 2016
suriname reisverzekering
Reisverzekering afsluiten Suriname
10 augustus 2016
Toon alles

Reisverzekering voor Amerika

reisverzekering amerika

Op vakantie moet alles op rolletjes lopen, maar dat is niet altijd het geval. Bij een vakantie ver van huis, zoals in Amerika, is het slim om gedekt te zijn tegen onvoorziene kosten. Dan moet er gedacht worden aan bagage dat niet de bestemming bereikt of medische problemen die flink in kosten kunnen oplopen.

Er zijn enkele redenen om een reisverzekering voor Amerika af te sluiten:

– Ziekte tijdens de vakantie, waardoor er eerder terug gereisd zal worden naar Nederland.

– Vertragingen waardoor er bijkomende kosten zijn vanwege extra hotelovernachtingen.

– Ziekenhuisbezoek of andere medische hulp in buitenland.

– Juridische bijstand na een geschil of een ongeval.
Het is dus verstandig om verzekerd op reis te gaan en een reisverzekering af te sluiten voor vertrek naar Amerika. Een reisverzekering hoeft helemaal niet duur te zijn, vergelijk goed de kosten bij de verschillende aanbieders. De meeste verzekeringen in Nederland dekken veel kosten, maar zeker niet allemaal. Sluit daarom ten alle tijden nog een reisverzekering af. Al is het om met een gerust gevoel het vliegtuig in te stappen.
Een reisverzekering dekt ook kosten die bij een eventuele vertraging komen kijken. Vertragingen komen vaak voor, bijvoorbeeld door slecht weer of een vulkaanuitbarsting. Het gebeurd ook dagelijks dat bagage niet aankomt op de plaats van bestemming. Een kleine technische fout kan daar al de oorzaak van zijn. Bij een reisverzekering worden de onkosten gedekt, wanneer de bagage niet aankomt.

Aanrader: Werelddekking

Wanneer er een reisverzekering zal worden afgesloten, dan moet er een keuze worden gemaakt uit één van de vele verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast is het slim om te kiezen voor Werelddekking. Een Europadekking dekt geen kosten buiten Europa, wat natuurlijk vanzelfsprekend is.
Bij sommige aanvullende verzekering staat erbij dat er Werelddekking inbegrepen is. Maar let op, dat is enkel voor thuisland gangbare gevallen. De medische kosten buiten Europa liggen vaak veel hoger. Betaal niet te veel en sluit nog een losse Werelddekking reisverzekering af.