PMA Plus extra voordeel bij uw zorgverzekering

tv kijken
Interactieve tv vergelijken
24 november 2015
TV van KPN steeds populairder, Ziggo levert in
15 december 2015
tv kijken
Interactieve tv vergelijken
24 november 2015
TV van KPN steeds populairder, Ziggo levert in
15 december 2015
Toon alles

PMA Plus extra voordeel bij uw zorgverzekering

Wanneer u een PMA zorgverzekering afsluit kunt u gebruik maken van PMA Plus. Dit is een voordeelservice van PMA. Ook verzekerden die al een PMA zorgverzekering hebben kunnen gebruik maken van alle voordelen die PMA Plus te bieden heeft. Word vandaag nog lid en profiteer van extra voordeel zoals korting op een Allsercure autoverzekering, vakantie en 100% groene energie van Greenchoice. U maakt bovendien kans op ÈÈn van de 50 Apple iPad’s.

7,5% korting op AllSecur autoverzekering

PMA verzekerden krijgen 7,5% korting op een AllSecur autoverzekering. Allsecure kent niet alleen een scherpe premie, deze autoverzekeraar kent nog meer voordelen. Zo hoeft er standaard geen eigen risico betaald te worden en u krijgt snelle hulp bij schade. Er kan bij AllSecur gekozen worden uit een WA-verzekering, Beperkt Casco of Volledig Casco. Daarnaast is het mogelijk om de autoverzekering aanvullend te verzekeren zoals inzittende verzekering, rechtsbijstand, bonusgarantie en pechhulp. Verzekerden van AllSecur kunnen gratis gebruik maken van de aanvullende service: Gratis Onderweg Service. Door te bellen naar de servicelijn weet u meteen of u verder kunt rijden. Wilt u graag een tweede, derde of vierde auto verzekeren? Dat is mogelijk. U ontvangt afhankelijk van de hoofddekking een leuke korting die kan oplopen tot 10%.

Gratis vitaliteitsprogramma t.w.v. 299 euro

Nieuwe en bestaande verzekerden met een PMA zorgverzekering kunnen via PMA Plus een gratis vitaliteitsprogramma volgen t.w.v. 299 euro. Het PMA vitaliteitsprogramma duurt 12 weken en zorgt voor een gezonde en actieve levensstijl. Het begint met het inzichtelijk maken van hoe gezond en actief u bent op het moment dat u met het programma start. Dit gebeurt aan de hand van een intakegesprek en vitaliteitscheck. Bij dit laatste wordt o.a. uw beweeg- en voedingspatroon geanalyseerd en er worden metingen gedaan van bijvoorbeeld de BMI en bloeddruk. Hierna worden een haalbare doelstelling en persoonlijk beweeg- en begeleidingsplan van 12 weken opgesteld waarbij u minimaal twee keer per week dient te trainen. Aan het eind van het programma wordt een resultatentest gedaan om de behaalde resultaten inzichtelijk te maken en er wordt een evaluatiegesprek met u gehouden.

50 Euro extra korting op uw vakantie

U krijgt 50 euro extra korting op uw vakantie wanneer u een PMA zorgverzekering afsluit of reeds hebt. Kies bijvoorbeeld uit een vliegvakantie, strandvakantie of autovakantie. Wat dacht u bijvoorbeeld van een minicruise, een verblijf in een luxe hotel of een heerlijke zonvakantie? U kunt ook profiteren van korting op uw vakantie door gebruik te maken van de speciale PMA kortingscodes die u kunt gebruiken tijdens het boeken van uw vakantie. U krijgt bijvoorbeeld korting op het boeken van een kamer bij Fletcher Hotels of Van der Valk Hotels, korting op geselecteerde vliegvakanties en korting op het gehele aanbod van Vacanceselect.nl.

Tot 80% korting via de exclusieve outlet store

Houdt u van shoppen? Wanneer u lid bent van PMA Store krijgt u toegang tot de exclusieve outletstore waar u tot wel 80% korting krijgt op uw aankopen.

Tot meer dan 100 euro korting op fietsen en elektrische fietsen bij fietsenwinkel.nl

PMA verzekerden die lid zijn van PMA Plus kunnen tot meer dan 100 euro korting krijgen op fietsen en elektrische fietsen bij fietsenwinkel.nl. Er is een extra korting van 10% op een selectie reeds scherp geprijsde fietsen bij Fietsenwinkel.nl. Alle fietsen, ook elektrische fietsen, worden bij Fietsenwinkel.nl helemaal gebruiksklaar gemaakt door professionele monteurs. Bij een van de afhaalpunten in Nederland kunt u uw nieuwe fiets afhalen. Het is ook mogelijk om uw fiets thuis te laten bezorgen.

Extra korting op 100% groene energie van Greenchoice

Wanneer u kiest voor een PMA zorgverzekering profiteert u van een extra scherp en voordelig actietarief voor 100% groene energie van Greenchoice. Wanneer u energie afneemt van Greenchoice weet u zeker dat het ook echt 100% groene energie is. Hiermee draagt u bij aan een beter milieu. U ontvangt als verzekerde van PMA zowel korting op gas als stroom. Niet alleen de energietarieven zijn scherp, Greenchoice kent ook een voordelig vastrecht.

Beste uit de test juli 2015 – Consumentenbond
Greenchoice is door de Consumentenbond uitgeroepen tot de beste energieleverancier van Nederland (juli 2015). In het onderzoek van de Consumentenbond werden de 12 grootste energieleveranciers met elkaar vergeleken op drie onderdelen: duurzaamheid, klantvriendelijkheid en service. Greenchoice kreeg het cijfer 7,5 en steekt daarmee met kop en schouders boven de andere energieleveranciers uit. Wilt u ook 100% groene energie tegen een scherp tarief? Stap dan vandaag nog over naar zorgverzekeraar PMA, profiteer van de hoge energiekorting en bespaar flink op uw maandelijkse energielasten.

Overstappen naar Greenchoice is zo gedaan
U hebt geen last van rompslomp of dubbel betalen. Overstappen is snel en eenvoudig geregeld.

Nog meer korting!
Naast korting op groene energie kunt u ook gebruik maken van korting op producten, vakanties, dagjes uit, sauna’s en diverse verzekeringen.