internet op afgelegen plek
Internet op afgelegen plekken
6 juni 2016
krassen op je auto
Krassen op de auto
14 juni 2016
internet op afgelegen plek
Internet op afgelegen plekken
6 juni 2016
krassen op je auto
Krassen op de auto
14 juni 2016
Toon alles

KPN draadloze verbindingsset

draadloze verbindingsset kpn

Het is natuurlijk een fantastische luxe om digitale televisie in huis te hebben waarmee je al je favoriete programma’s en films kunt opnemen en ook gemiste programma’s kunt bekijken. Nog veel luxer is het wanneer je op elke televisie in huis digitale televisie kunt kijken. Zo kun je ook in de slaapkamer samen in bed naar die romantische film kijken. De draadloze verbindingsset van KPN maakt dit alles mogelijk. Je sluit de digitale televisie-ontvanger daarmee draadloos aan via het stopcontact. Het tijdperk van gaten boren en kabels doortrekken in huis is daarmee gelukkig voorgoed voorbij. Met de draadloze verbindingsset van KPN geniet iedereen in huis van digitale televisie, een prachtige oplossing om draadloos tv te kunnen kijken. KPN is daarmee één van de weinige aanbieders die het mogelijk maakt overal in huis interactieve tv te kijken op elk apparaat van jouw keuze. Voor de fervente televisieliefhebber is dit de beste oplossing. Bovendien betaal je er – behalve de draadloze verbindingsset zelf – geen extra abonnementskosten voor. Lees mee hoe je het aansluit en wat je ervoor nodig hebt.

 

Afhankelijk van elektriciteitsnet

De draadloze verbindingsset van KPN kun je op het bestaande elektriciteitsnet aansluiten. Helaas werkt het dan niet altijd optimaal. Dit ligt dan aan het elektriciteitsnetwerk. Om die reden bekijkt onze monteur eerst of jouw elektriciteitsnetwerk hiervoor geschikt is. Wanneer dit positief uitvalt dan kun je ter plekke besluiten of je de KPN draadloze verbindingsset wilt aanschaffen. Wanneer je ervoor hebt gekozen om je alles-in-1 pakket thuis zelf te installeren en er geen monteur bij je langskomt dan kun je de KPN draadloze verbindingsset ook online in de KPN internetshop kopen. Afhankelijk van het aantal televisies in huis kun je één, twee of meer sets bestellen. Omdat je gebruik maakt van het lichtnet ben je verzekerd van een stabiel signaal en dus van een perfect werkende digitale televisie, zelfs op zolder. Bij andere systemen zoals bijvoorbeeld de Digitenne is dit zeker niet zo stabiel.

 

Hoe installeer je de KPN draadloze verbindingsset?

De installatie van deze set is reuze simpel. Een kind kan de was doen en je hebt er ook geen monteur bij nodig. Je plaatst de KPN draadloze verbindingsset simpelweg in het stopcontact. Het internetsignaal van je digitale televisie reist nu via het lichtnetwerk naar elke ruimte van jouw keuze. Zo profiteer je in elke kamer van de voordelen van digitale televisie zoals opnemen, programma’s live op pauze zetten en terugspoelen. Bovendien beschik je over een zeer groot aanbod aan zenders. Voor elke ruimte waar je digitale televisie wilt kijken, koop je een eigen KPN draadloze verbindingsset. Voor een set voor één televisie betaal 80 euro en voor een set voor twee televisies 115 euro.