digitenne
Kpn gaat door met Digitenne
19 juli 2016
telfort mb's en minuten meenemen
Telfort maakt MB’s en belminuten 3 maanden houdbaar
27 juli 2016
digitenne
Kpn gaat door met Digitenne
19 juli 2016
telfort mb's en minuten meenemen
Telfort maakt MB’s en belminuten 3 maanden houdbaar
27 juli 2016
Toon alles

Knippr van T-Mobile

knippr tmobile

Televisie programma’s zien waar en wanneer jij dat wilt zonder dat je daar überhaupt een televisie voor nodig hebt. Dit is geen toekomstmuziek maar pure realiteit. Je laptop, tablet of smartphone zijn tevens een mobiele TV. Een logische ontwikkeling want steeds meer mensen willen niet gebonden zijn aan de huiskamer om televisie te kijken. Een misschien nog wel grotere groep mensen is het beu om elke dag door het enorme zenderaanbod te zappen om vervolgens te ontdekken dat er alweer niets op TV is. Dat is verleden tijd en daar mogen we KNIPPR dankbaar voor zijn.

 

Zelf bepalen wat je kijkt met Knippr

KNIPPR kun je het beste omschrijven als dé nieuwe televisiedienst, een markt veranderende innovatie van T-Mobile. Deze moderne manier van televisie kijken heeft de potentie een heuse concurrent voor de conventionele aanbieders zoals, Ziggo en XS4ALL, te worden. Televisie kijken via KNIPPR is eenvoudig en past in deze tijd waar consumenten zich minimaal willen binden aan een provider maar zelf de regie in handen willen hebben. Je hoeft bijvoorbeeld geen abonnement bij T-Mobile te hebben om via KNIPPR televisie te willen kijken. Het enge dat je nodig hebt is een (snelle) internetverbinding.

 

Flexibel abonnement

Een KNIPPR verbinding begint met een basispakket met Nederlandse televisiezenders. Bovenop dit basispakket kan je zenders selecteren die jij wilt kijken. En omdat je wensen niet altijd hetzelfde zijn kan je maandelijks je voorkeur aan zenders aanpassen. Zo kan je bijvoorbeeld de ene maand kiezen om voornamelijk films te kijken om de volgende maand te kiezen voor documentaires of muziekvideo’s. De keuze zal uitgebreid zijn want KNIPPR maakt afspraken met de grootste en meest populaire televisiezenders. En ben je een tijdje helemaal uitgekeken dan zet je je abonnement gewoon stil. Stopzetten kan elke maand, er zijn geen lange contract termijnen.

 

Vrij in je keuze

Een bijkomend groot voordeel van televisie kijken via KNIPPR is dat je niet verplicht wordt om andere producten bij te kopen zoals, een telefoon abonnement. KNIPPR bedient hiermee de vraag van de consumenten om zo vrij mogelijk te zijn in hun keuzes en niet met onnodige kosten te maken te krijgen zoals, hoge maandelijkse termijnen en langdurige contractperiodes. Volgens KNIPPR sluit het model aan bij die van online taxi diensten waarbij je vanaf een app een goedkope taxi kan bestellen die binnen enkele minuten voor je deur staat.

 

Alleen betalen wat je wilt zien

Omdat de gesprekken en onderhandelingen met de televisiezenders en videodiensten nog lopen zijn de prijzen voor KNIPPR nog niet bekend. Wat KNIPPR wel kan beloven is dat je met KNIPPR veel geld kan besparen op het televisie kijken omdat je alleen betaalt voor wat je daadwerkelijk wilt zien.