Indien je een televisie abonnement afsluit, krijg je meestal de keuze voorgelegd om extra tv pakketten af te nemen. Of je nou digitaal televisie kijkt of gebruik maakt van Interactieve tv, je kunt vrijwel altijd de volgende, onderstaande pakketten extra bijbestellen. Uiteraard betaal je voor elk tv pakket die je extra afsluit een vergoeding.

 

HBO pakket afnemen

Ooit wel eens van HBO gehoord? Via HBO kan je kijken naar tal van prachtige series. Denk bijvoorbeeld aan de bekende serie Game of Thrones. Of wat te denken van Boardwalk Empire en Girls. Het voordeel is dat je deze series al kan kijken een dag nadat ze in de VS worden uitgezonden. Uiteraard kan je de series ook opnemen indien je On Demand kijkt.

 

Sport1 pakket afsluiten

Ben je sportliefhebber? Je kunt dan Sport1 als extra pakket afnemen bij je televisie abonnement. Je hebt dan de mogelijkheid om de hele dag door te kijken naar de beste sportwedstrijden en uitzendingen omtrent sport. Je kijkt live voetbal maar ook andere sporten zoals Formule 1, tennis en basketbal.

 

Film1 abonnement

Als filmliefhebber sluit je natuurlijk een extra Film1 abonnement af. Kijk onbeperkt films in hoge kwaliteit.

 

Sport kijken via FOX Sports

Net zoals met Sport1 kan je ook allerlei sporten volgen via FOX Sports. Volg Eredivisie voetbal op de voet en bekijk internationale wedstrijden.

 

Extra zenders aanvragen

Voor degenen die graag extra zenders willen is er altijd de mogelijkheid om het zenderaanbod te vergroten. Je ontvangt dan bijvoorbeeld extra muziekzenders, sportzenders of speciale televisiekanalen voor kinderen. Je kan in dat geval meestal ook veel meer televisiezenders in HD bekijken.