Consumenten hebben vandaag de dag het maar voor het zeggen: Het aantal telecomaanbieders blijft maar toenemen waardoor het aantal alles-in-1-aanbieders ook toeneemt. Welke alles-in-1-aanbieders zijn er zoal beschikbaar? Met dit soort pakketten krijg je in één keer de beschikking over internet, tv en vaste telefonie. Je ontvangt korting indien je bij dezelfde provider alle diensten afneemt. Veel aanbieders lokken ook nieuwe klanten door cadeaus weg te geven. Omdat er zoveel aanbieders zijn die tegenwoordig goedkope alles-in-1-pakketten aanbieden, hebben we op deze pagina een handig overzicht voor je gemaakt met providers bij wie je terecht kunt voor deze gecombineerde diensten. De aanbieders vind je onderaan deze pagina.

 

Aanbiedingen met cadeaus: Voordelig of niet?

Veel aanbieders van totaalpakketten geven cadeaus weg aan nieuwe klanten. Nu is het de vraag of het verstandig is om op dergelijke aanbiedingen in te gaan. Wat blijkt? Op het eind van de rit betalen consumenten die deze alles-in-1-pakketten afsluiten doorgaans meer dan wanneer zij een soortgelijk pakket afsluiten bij een aanbieder die geen korting biedt. De reden daarvan is simpel: Deze cadeaus moeten toch betaald worden. Je betaalt zelf het cadeau en bovendien ben je doorgaans nog duurder uit ook, aangezien dit soort presentjes alleen worden ‘weggeven’ als je een meerjarig abonnement afsluit. Je kunt in dat geval niet jaarlijks switchen naar een goedkopere aanbieder.

 

Hoe kan je het beste aanbieders vergelijken?

Hoe kan je het beste alles-in-1 vergelijken, zodat je er zeker van bent dat je het goedkoopste pakket afneemt? We raden iedereen aan om gebruik te maken van een vergelijkingsite met veel keuzemogelijkheden. Anders gezegd: Met veel filters. Een abonnement dat het beste aansluit op je wensen kan je vinden door te filteren op je behoefte. Zo kan je op een goede vergelijkingsite aangeven welk soort internet je zoekt (kabel, glasvezel, ADSL?), wat de minimale internetsnelheid moet zijn, hoeveel tv zenders je in full HD wilt zien en bijvoorbeeld of je onbeperkt wilt telefoneren. Allemaal zaken die ook de prijs van het abonnement bepalen. Daarnaast kan je op een uitgebreide vergelijkingsite voor alles-in-1-aanbieders aangeven wat je bereid bent om per maand te betalen, wat de contractduur moet zijn (1 jaar of 2 jaar?) en of je aanvullende televisiepakketten wilt afsluiten. Let op: Niet iedere provider kan in jouw regio alle diensten dekken.
Alle alles-in-1-aanbieders

Hieronder hebben we een lijstje samengesteld met aanbieders die op dit moment een alles-in-1 pakket aanbieden. Dit zijn de volgende telecomaanbieders:

 

Telfort

KPN

Ziggo

Vodafone

Online