Bij KPN en Telfort kan je terecht voor Combivoordeel. Maar wat is Combivoordeel precies en ben je echt zo goedkoop uit indien je een dergelijk pakket afneemt? Vergelijk alles in 1 pakketten om erachter te komen of jij met combivoordeel ook voordeliger uitbent

 

Telfort de goedkoopste aanbieder van Combivoordeel

We hebben uitgezocht wie van Telfort en KPN het meeste Combivoordeel aanbiedt. Wat blijkt? Telfort is de goedkoopste internetaanbieder die combivoordeel aan haar klanten biedt. Combivoordeel is in feite het voordeel dat je als consument haalt indien je meerdere diensten afneemt bij dezelfde aanbieder. Dit kan bijvoorbeeld een mobiel abonnement zijn die je combineert met internet. Of internet die je combineert met Interactieve televisie.

 

Internet en televisie abonnement

Consumenten kunnen ook profiteren van voordeel indien zij alleen een pakket met internet en televisie nemen bij Telfort en KPN. Hieronder beschrijven we de voordelen die je mogelijk hebt wanneer je kiest voor combivoordeel. Let op: Meestal ontvang je één van de vijf onderstaande voordelen:

 

Extra belminuten, MB en/of SMSjes

Een gratis HBO zenderpakket

Een gratis pakket waarmee je uitzendingen kan opnemen

Een Kids Entertainment televisie pakket

Of ontvang korting op je abonnement

 

Combivoordeel bij KPN

Zoals we al schreven is het ook mogelijk om bij de KPN te profiteren van combivoordeel. De abonnementen bij KPN zijn echter wel duurder. Het voordeel dat je krijgt bij de KPN is echter dan wel weer dat je nooit tussen meerdere voordelen hoeft te kiezen. Sluit een alles in 1 pakket af en combineer deze met 2 mobiele abonnementen en je ontvangt standaard onderstaande voordelen:

 

2x zoveel MB

Allerlei extra, gratis televisiezenders en films

Op je mobiele abonnement € 5,- korting per maand

Je kan tevens MB’s delen onderling

Onbeperkt bellen onderling