Informatie over overstappen alles in 1.

Wil je overstappen naar een alles in 1 pakket? Dit heeft veel voordelen in vergelijking met losse internet en tv abonnementen. Zo ontvang je maandelijks maar één factuur voor internet, televisie en bellen in plaats van meerdere facturen: Lekker overzichtelijk dus, aangezien je één aanspreekpunt hebt! Daarnaast betaal je in verhouding minder voor je telecomdiensten dan wanneer je allerlei losse abonnementen bij verschillende providers onderbrengt. Het kan daarom zeer verstandig zijn om je losse diensten in te ruilen voor een combinatiepakket, of te wel een alles in 1 abonnement.

 

Ga na wat voor gebruiker je bent

Omdat iedere gebruiker weer andere wensen heeft, is het verstandig om voor jezelf in kaart te brengen wat je wensen zijn. Op welke manier kijk jij televisie? Ben je een zware internetgebruiker of niet? Is dat laatste het geval, dan is het wellicht verstandig om voor snel internet via glasvezel te kiezen. Ga voor jezelf daarom na wat je nodig hebt. Bel je veel of juist weinig? Wanneer je weinig belt heb je weinig aan een alles in 1 pakket waarin onbeperkt telefoneren zit. Je betaalt anders voor een dienst die je toch niet nodig hebt. Telefoneer je echter regelmatig en ook naar het buitenland? Zoek dan naar een provider die bij je belgedrag past. Ben je een fervent televisiekijker en wil je nooit iets op de televisie missen? Let er dan op dat je een alles in 1 pakket afsluit met Interactieve televisie, zodat je programma’s kan terugzien of programma’s kan opnemen met je harddiskrecorder en de beschikking hebt over extra zenderpakketten.

 

Gratis overstappen alles in 1

Heb je op dit moment minimaal een internetabonnement afgesloten? Dan kan je veelal gebruik maken van een gratis overstapservice bij je nieuwe aanbieder. Je nieuwe aanbieder regelt de gehele overstap voor je, zodat je op de dag waarop je contract verloopt direct de beschikking hebt over internet via je nieuwe provider.

 

Checklist overstappen alles in 1 pakket

Het is verstandig om niet alleen op de prijs te letten maar bovenal op de voorwaarden en specificaties. Met andere woorden: Wat krijg je indien je een abonnement afsluit voor internet, bellen en televisie?

 

Let op de downloadsnelheid en op de uploadsnelheid

Heb je televisie ontvangst in HD-kwaliteit?

Wat is het beschikbare aantal televisie zenders?

Wat zijn de kosten voor telefonie (per minuut of een belbundel?)

Ga na wat de ervaringen van anderen zijn met de betreffen provider(s)

Ontvang je een gratis harddiskrecorder bij je Interactieve televisie?