Alles in 1 vergelijken

Alles in 1 heeft de afgelopen jaren veel terrein gewonnen op de televisie markt. Alles in is een combinatie van internet, televisie en bellen. Het grote voordeel van alles in 1 is dat al deze diensten worden gecombineerd in 1 product en 1 rekening. Alles in 1 vergelijken is zeker aan te raden vanwege de vele provider op de televisie en internet markt.

Waarom alles in 1 vergelijken?
Een groot deel geeft per maand veel uit aan diensten zoals bellen, televisie en internet. Zij hebben voor elke dienst afzonderlijk een provider. Dit komt nog uit het verleden, toen de diensten opkwamen en men een abonnement afsloot zonder er nog naar om te kijken. Toch is het verstandig om deze dienst onder de loep te nemen. Je betaald als je diensten niet combineert al snel enkel tientjes per maand meer.
Als je dienst combineert bij een provider, beloond deze provider je voor het afnemen van de diensten en deze beloning vindt plaats d.m.v. een goedkoper abonnement.

Daarnaast kan het zijn dat je alles in 1 wilt vergelijken omdat je niet tevreden bent met je huidige provider of omdat je op je maandelijkse kosten wilt besparen. Dan is alles in 1 vergelijken ook een uitkomst.

Welk alles in 1 pakket past bij mij?
Zoals we al eerder besproken is het grote voordeel dat alles gecombineerd wordt. 1 modem, 1 provider, 1 factuur, lager prijs. Maar welk alles in pakket bij je past, is moeilijk in te schatten omdat het een persoonlijke keuze is.
Waar je rekening mee kan houden is:
– download snelheid, download je veel? Kijk je veel films? Dan is een hogere internet snelheid aan te raden.
– kijk je veel televisie en kijk je graag naar een doelgroep zender? Dan moet je opzoek naar een pakket dat aansluit bij jouw televisie wensen.
– Ga je juist voor de prijs en wil je budget met alle standaard zenders en een acceptabel downloadsnelheid? Dan is een budget provider de juiste keuze.
Gelukkig kun je alle wensen meenemen bij het alles in 1 vergelijken. Onze vergelijkers zijn zo ingericht dat alles in 1 vergelijken eenvoudig is. Daarnaast kun je gelijk gemakkelijk overstappen naar alles in 1.
– Heb je een glasvezel aansluiting? Dan kun je overwegen om ook eens alles in 1 glasvezel vergelijken

Welke providers vergelijken jullie met alles in 1?
Overstaploket.nl heeft alle grote providers in de alles in 1 vergelijker opgenomen. Telfort, Tele2, KPN, Ziggo en Vodafone. Daarnaast hebben we ook een aantal regionale en kleinere alles in 1 providers opgenomen.

Kan ik zomaar overstappen naar alles in 1?
Ja, afhankelijk van de duur van de abonnementen die je wilt stopzetten kun je overstappen. Ben je contract vrij? Dan is overstappen naar alles in 1 zo geregeld. Houdt er rekening mee dat je zelf alle diensten afzonderlijk van elkaar moet opzeggen. Stap je over van alles in 1 naar alles in 1 dan kan de nieuwe provider de overstap regelen.