Internet, tv & bellen Alles-in-1


Alles in 1 is een combinatie van internet, bellen en tv kijken in 1 pakket. De combinatie maakt dat alles in 1 vaak goedkoper is dan wanneer de producten los van elkaar worden afgenomen. Daarnaast is alles in 1 ook gemakkelijk. Alle drie producten komen het huis via 1 lijn binnen, dus vaak maar 1 modem en 1 aansluitpunt en niet te vergeten 1 overzichtelijke rekening. Een klein nadeel is dat bij een storing vaak alles uitvalt.
Vergelijk alles-in-1

Eenvoudig vergelijken, overstappen & besparen

Heb je geen tv abonnement nodig omdat je geen tv kijker bent of je bent tevreden met je huidige tv aanbieder? Geen probleem, je kan kiezen voor een combinatie tussen internet en bellen. Deze combinatie is altijd nog goedkope in verhouding met losse pakketten. Vaak is het bellen te combineren met goedkoop bellen, onbeperkt bellen en nummerbehoud. Bijna iedere provider biedt deze combinatie van abonnementen aan.

Op het gebied van alles-in-1 pakketten zijn er veel aanbieders. Dit is gunstig voor de consument omdat er een grote diversiteit is in kwaliteit en abonnementen. De volgende aanbieders ook wel providers genoemd bieden alles in 1 aan: Ziggo, KPN, Telfort, Vodafone, Fiber, Tele2, Online, Xs4all en een paar kleine aanbieders.

Alles-in-1 is via verschillende technieken te ontvangen. Via het traditionele koperdraad, de kabel en in sommige delen van het land glasvezel. Afhankelijk van de aanbieder en je eigen keuze kun je alles-1- een ontvangen. Niet alle aanbieders zijn beschikbaar binnen elk postcode gebied, dus doe van te voren altijd een postcodecheck.

Tegenwoordig zijn de alles-in-1 pakketten flexibel in te zetten door de consument. Zo kun je kiezen voor een basispakket, welke de essentiële functies bevat. Wil je wat sneller internet of wil je onbeperkt bellen? Dat kan! Tegen een kleine vergoeding kun je het basispakket uitbreiden. Iedere aanbieder heeft zijn eigen abonnementen en verschillen nogal van elkaar. Het is belangrijk om van te voren je te oriënteren en je wensen te vergelijken met de abonnementen.

Bel je weinig met de vaste lijn omdat je een mobiel gebruiker bent? Dan heb je meestal geen bel abonnement nodig. Bestel dan een combinatie van internet en tv. Door de internet verbinding ben je online en kun je vaak ook gebruik maken van interactie tv. Meer zenders nodig? Je kan je tv abonnement zelf zo inrichten als je wil. Deze combinatie is bijna bij iedere providers af te sluiten. Nadeel van dit abonnement is wel dat je in verhouding met alles in 1 duurder uit bent.

Internet is niet meer weg te denken uit het gemiddelde huishouden en is daardoor ook onmisbaar geworden voor de meeste mensen. Internet voorziet ons namelijk van email, informatie, films, muziek, games en nog veel meer. Daarnaast is internet onmisbaar omdat steeds meer belangrijke administratieve zaken via internet moeten worden geregeld. Internet is hiermee een basisbehoefte geworden.

Sinds de komst van internet en de verbetering van de snelheid van het internet, zijn ook het aantal providers toegenomen. Veel keuze in de snelheid van het internet en de prijzen van de abonnementen. Het loont dus zeker om eens je eigen internet abonnement onder de loep te nemen en dit te vergelijken andere aanbieders. Mogelijk dat het je een paar euro’s per maand scheelt of dat je voor dezelfde prijs een sneller internet abonnement kan krijgen. Internet is beschikbaar via adsl, kabel en glasvezel.

Op het gebied van alles-in-1, internet en tv zijn er veel aanbieders. Dit is gunstig voor de consument omdat er een grote diversiteit is in kwaliteit en abonnementen. De volgende aanbieders ook wel providers genoemd bieden alles in 1 aan: Ziggo, KPN, Telfort, Vodafone, Fiber, Tele2, Online, Xs4all en een paar kleine aanbieders.

Een combinatie contract

Heb je al een mobiel abonnement?

Een aantal aanbieders zoals Telfort en Kpn bieden een combinatiecontract aan. Je kan alles-in-1, internet of tv combineren met je mobiele abonnement bij dezelfde provider. Je krijgt dan een korting op de rekening of een extraatje in de vorm van extra zenders.

Provider Online.nl biedt de mogelijkheid om satelliet te combineren met het alles in 1 pakket. Wel zo makkelijk als je op vakantie gaat met de camper.


Ook minder betalen? Stap nu over!