Overstaploket.nl is een vergelijkingssite. Wij vergelijken zowel verzekeringen als diensten van providers.

Wij vergelijken o.a.

  • Alles in 1 pakketten
  • Internet
  • Internet en bellen
  • Internet en tv
  • Sim-only
  • Mobiele abonnementen
  • Energie
  • Zorgverzekeringen
  • Woonverzekeringen
  • Autoverzekeringen

 

Hoe werken de vergelijkers op de vergelijkingssite?

De vergelijkers vragen om enkele gegevens die nodig zijn om een vergelijking te maken. Op basis van deze gegevens zal de vergelijker de beste resultaten geven die jou situatie past. De providers en aanbieders getoond in de vergelijker kunnen geen invloed uitoefenen op de resultaten. Wij krijgen ook niet extra beloond door deze partijen om de resultaten te beïnvloeden. Zo blijven de vergelijkers een zo eerlijk en transparant mogelijk beeld geven.

Hoe verdienen wij ons geld? 

Wij werken op basis van provisie. Op het moment dat jij als bezoeker een verzekering of dienst via ons afsluit, ontvangen wij van de verzekeraar of provider een vergoeding. De hoogte van de vergoeding is bijna gelijk voor iedere aangesloten dienst. De vergoedingen zijn ook niet bepalend voor de resultaten die in de vergelijker verschijnen.
Wij krijgen niet beloond voor het tonen van resultaten. Ook worden we niet beloond voor het beïnvloeden van vergelijkings resultaten. Wij doen dit ook niet!
Wij hebben geen direct contact met de verzekeraars, providers en aanbieders.
Daarnaast maken wij reclame d.m.v. banners voor providers en aanbieders op onze site. Voor het reclame maken verdienen wij een vergoeding. Het reclame maken staat los van de vergelijkers en zal dus geen invloed uitoefenen op de resultaten.

 

Is vergelijken op de vergelijkingssite veilig bij jullie? 
Ja, vergelijken via ons is veilig. Wij zullen nooit zomaar gebruik maken van je ingevoerde gegevens. De ingevoerde gegevens worden alleen gebruikt voor het vergelijken.
Meestal sluit je direct bij de provider, aanbieder of verzekeraar af. Dus wij ontvangen dan geen gevoelige informatie. Deze informatie komt uitsluitend terecht bij de verzekeraar, aanbieder en provider.
Mocht er toch sprake zijn van afsluiting via onze site waarbij je gegevens moet achterlaten? Dan zullen deze gegevens veilig en netjes worden gebruikt. Wij bewaren niet zomaar gegevens en zullen deze dan ook niet gebruiken voor andere doeleinden.

Geven jullie ook advies over verzekeringen? 

Nee, wij geven geen advies over verzekering. Het is de bedoeling dat jezelf advies verkrijgt op de site van de verzekeraar  en zelfstandig de verzekering afsluit.

Hoe compleet is de vergelijkingssite?
Wij proberen zo compleet mogelijke vergelijking te geven, met zoveel mogelijk aanbieders, providers en verzekeraars.