HBO is gestopt in Nederland en is nu alleen nog exclusief te zien bij Ziggo

Energie prijsvechter NLE nu ook internetprovider
15 april 2017
Glasvezel plaatsen | Waar ligt glasvezel en waar is glasvezel beschikbaar?
23 april 2017
Energie prijsvechter NLE nu ook internetprovider
15 april 2017
Glasvezel plaatsen | Waar ligt glasvezel en waar is glasvezel beschikbaar?
23 april 2017
Toon alles

HBO is gestopt in Nederland en is nu alleen nog exclusief te zien bij Ziggo

Vanaf 1 januari is de Amerikaanse zender HBO gestopt als betaalzender in Nederland. Tot die datum kon je je abonneren op een drietal zenders waar je alle series en films van HBO kon kijken. Als je niet zonder series als Game of Thrones, Westworld en True Blood kunt, zal je vanaf nu klant moeten worden bij Ziggo. Zij zijn sinds 1 januari nog de enige provider in Nederland die de HBO series exclusief aanbiedt. Ziggo heeft voor Nederland de exclusieve rechten op alle oude én komende films en series.

Ziggo Movies & Series XL

Je kunt de HBO programma’s zien als je je abonneert op Ziggo Movies & Series XL. Dit pakket is nieuw bij Ziggo en vervangt het voormalige Royaal abonnement van de provider. Dit oude aanvullende pakket kostte 9,95 per maand, het nieuwe pakket inclusief de HBO content kost maandelijks 11,95. Bestaande klanten, die het oude pakket al hadden worden voor het prijsverschil gecompenseerd. Zij krijgen de eerste drie maanden Ziggo Movies & Series XL met twee euro korting aangeboden.

HBO on demand bij Ziggo

Overigens zal Ziggo de films en series niet op lineaire kanalen aan gaan bieden, zoals HBO zelf dat wel deed. Je kunt het aanbod bekijken via video on demand. Dit on demand aanbod is beschikbaar op alle soorten interactieve mediaboxen van Ziggo. Ook op je tablet of op je smartphone kun je het HBO aanbod zien, als je gebruik maakt van Ziggo Go. En ook wanneer je via een kabeldecoder kijkt die niet door Ziggo wordt geleverd, kun je gewoon alle series op je televisie zien, dankzij de ondersteuning van streamingtechnieken Airplay en Chromecast.

KPN breidt Pluspakket uit met populaire series

Wil je dus nog kunnen blijven genieten van Boardwalk Empire, Girls of wat je favoriete HBO series ook zijn, dan is Ziggo nog de enige plek, waar je al deze series al één dag na de uitzending in Nederland legaal kunt zien. Ben je momenteel klant bij KPN, dan moet je nu dus de lineaire HBO zenders missen. Misschien is het goed om te weten dat KPN als compensatie voor het gemis onlangs het aantal titels in het Pluspakket flink heeft uitgebreid. Hier kun je nu voortaan ook terecht voor populaire series als The walking dead en Borgen.