Welke alles-in-1 pakket past bij mij?
4 maart 2016
gratis ipad bij energie
Ipad bij energie, voordelig of niet? 
12 maart 2016
Welke alles-in-1 pakket past bij mij?
4 maart 2016
gratis ipad bij energie
Ipad bij energie, voordelig of niet? 
12 maart 2016
Toon alles

Gratis HBO in zenderpakket ( KPN, Telfort)

Bij vrijwel alle glasvezel providers en alles in 1 providers in Nederland betaal je een extra bedrag om HBO in je zenderpakket te nemen. Alleen bij KPN en Telfort krijg je gratis HBO in je zenderpakket, hetzij je wel aan bepaalde voorwaarden moet voldoen. Daarover laten in dit artikel meer uitleg.

 

HBO: films en series kijken

HBO is in Nederland tegenwoordig ook een bekende videodienst. Al vanaf 2012 is deze dienst verkrijgbaar in ons land. Mensen maken van HBO gretig gebruik om bijvoorbeeld bekende series te bekijken zoals Game of Thrones en nog ontelbaar veel andere series. Waar staat de afkorting HBO voor? Dit staat voor Home Box Office. In totaal bestaat HBO uit een aantal gedeelten te beginnen met een setje met 3 HD kanalen. Zo heb je ook nog HBO On Demand en HBO GO. De videodienst is enorm populair, wereldwijd. Het staat met stip op nummer 1. In feite is het een nieuwe manier van tv kijken. Zo kan men onbeperkt series, docu’s, films en zelfs concerten bekijken. Maar ook gewoon traditionele tv-zenders ontvangen. Omdat je betaald voor deze dienst krijg je ook geen reclames te zien. Met HBO1 bekijk je de allernieuwste series en premieres. HBO2 echter staat voor romantiek en drama. Voor degenen die van de nodige spanning houden is er HBO3. Je kan de content bekijken via tablet, smartphone, tv en laptop. Met HBO heb je altijd direct de beschikking over gloednieuwe films en series. Bij Telfort krijg je een gratis HBO pakket en ook bij KPN. Lees meer daarover hieronder.

 

Gratis HBO pakket bij Telfort

Dit gratis HBO pakket heeft een waarde van iets meer dan 15 euro per maand. Je krijgt dit pakket bestaande uit drie zenders. Je kan daarmee altijd de beste en nieuwste films, series en ook documentaires bekijken. Tevens heb je geheel gratis en onbeperkt toegang tot HBO On Demand. Bekijk dit alles thuis of onderweg op je tablet, smartphone of laptop! Je ontvangt dit gratis HBO pakket wanneer je meerdere diensten afneemt. Ga naar de website en lees de voorwaarden.

 

Gratis HBO in zenderpakket bij KPN

Ook de KPN biedt gratis HBO in haar zenderpakket aan. Wel is het noodzakelijk dat je daarvoor minimaal 2 abonnementen afsluit voor het Compleet pakket. In dit pakket vraag je in elk geval alles in-1 Standaard aan. Het komt erop neer dat je als klant minimaal een mobiel abonnement nodig hebt om gratis HBO te ontvangen.