Gratis Fox Sport bij abonnement van Fiber

tablet gebruik tv kijken
TV kijken op tablet populairder
16 mei 2016
internetproviders
De beste internet provider
24 mei 2016
tablet gebruik tv kijken
TV kijken op tablet populairder
16 mei 2016
internetproviders
De beste internet provider
24 mei 2016
Toon alles

Gratis Fox Sport bij abonnement van Fiber

gratis foxsports fiber

Wanneer je graag naar sport kijkt en de belangrijke voetbalwedstrijden echt niet wilt missen dan is Fox Sport onmisbaar. Fox Sport staat namelijk bekend als het nummer één sportkanaal van Nederland. Bij overstappen naar alles-in-1 van Fiber dan ontvang je daarbij een jaar lang een gratis Fox Sport abonnement. Een besparing van ruim 210 euro dus. Onmisbaar voor de echte sportliefhebber. Je volgt niet alleen alle eredivisiewedstrijden live op drie kanalen maar ook de vriendschappelijke wedstrijden, de Jupiler League en KNVB beker wedstrijden via je gratis Fox Sport abonnement bij Fiber. Kortom je mist geen enkele wedstrijd en profiteert van haarscherp beeld via je Fiber abonnement. Met een abonnement op een Fiber alles-in-1 pakket profiteer je van een zeer scherp tarief, supersnel glasvezel internet en een jaar lang gratis Fox Sport. Mis geen enkele voetbalwedstrijd meer en stap nu vandaag nog over.

 

Voordelige pakketten

Fiber is relatief nieuw en één van de snelst groeiende glasvezel providers in Nederland. En dat is niet zonder reden. Fiber biedt supersnel glasvezel internet tegen een haarscherp tarief. Het is een 100% Nederlands bedrijf gevestigd in Amsterdam. Ben je nog niet overtuigd dan kun je bij overstaploket.nl glasvezel vergelijken . De eerste drie maanden betaal je nog geen tientje voor een alles-in-1 pakket. En daarmee is Fiber één van de scherpste aanbieders. Ben je niet tevreden na drie maanden? Dan kun je je abonnement via één telefoontje weer stop zetten. Eerlijk, helder en goede prestaties. Dat zijn de basisvoorwaarden van Fiber. Profiteer dus van een zeer voordelig abonnement bij Fiber èn gratis Fox Sport.

 

Snelste internet

Lang wachten achter de computer terwijl je kijkt naar het draaiende symbooltje. Het is voor ons allemaal een bron van ergernis. Zeker wanneer je veel te doen hebt in beperkte tijd. Met internet van Fiber behoort dit tot het verleden. In januari 2016 werd Fiber uitgeroepen tot snelste internetprovider. Fiber levert als enige provider de hoogst haalbare snelheid via DSL. Met een gemiddelde snelheid van maar liefst 53 Mb/s behaalt Fiber met gemak de eerste plaats. Deze kan zelfs oplopen to100 Mb/s downloadsnelheid en 30 Mb/s uploadsnelheid. Oftewel met een alles-in-1 abonnement bij Fiber met gratis Foxsport profiteer je dus van het snelst beschikbare internet.

 

Gratis profiteren van upgrades in snelheid

Fiber gaat door met het investeren in snel internet. Het bedrijf wil de snelheid binnen het netwerk op korte termijn graag verhogen van 80 Mb/s naar 100 Mb/s. Dat is een flinke vooruitgang in snelheid. Wanneer je klant bent van Fiber en een abonnement heeft met gratis Fox Sport dan profiteer je daar gratis van mee via je huidige pakket. Een extra reden dus om voor een abonnement met gratis Fox Sport bij Fiber te kiezen. Via de postcodecheck kun je kijken welke snelheid internet haalbaar is op jouw huisadres.