Goedkoopste alles in 1 pakketten

chromecast
Chromecast google, handig voor streaming
16 maart 2016
Gratis sportzender bij KPN en Ziggo
24 maart 2016
chromecast
Chromecast google, handig voor streaming
16 maart 2016
Gratis sportzender bij KPN en Ziggo
24 maart 2016
Toon alles

Goedkoopste alles in 1 pakketten

Goedkoopste alles in 1 pakketten zijn gewilde pakketten. Niet iedereen hoeft perse de allerhoogste internetsnelheid, allerlei extra tv-zenders en noem maar op. Voor die mensen hebben een paar providers simpele maar goede pakketten samengesteld voor een lage prijs. Hieronder lees je hoe wij het goedkoopste pakket voor jou hebben gevonden. Verderop vertellen we je bij welke alles in 1 provider je daarvoor terecht kunt.

 

Maak gebruik van de overstapservice

Het is in elk geval verstandig om van een gratis overstapservice gebruik te maken. De grotere providers bieden deze service gratis aan. De provider regelt dat je oude abonnement wordt opgezegd en dat je nieuwe abonnement op het juiste moment in gaat. Vind op deze pagina meer over overstappen alles in 1.

 

Goedkoopste alles in 1 pakketten, waarop letten?

In onze zoektocht voor jou naar het goedkoopste alles in 1 pakket hebben we gekeken naar de pakketten die in elk geval over Hdtv beschikken. Wat de internetsnelheid betreft moeten de pakketten voldoen aan de eisen van deze tijd, namelijk: Minimaal 20 MB. Deze snelheid is meer dan voldoende voor kleine huishoudens. Maken meerdere personen op hetzelfde moment gebruik van de verbinding, dan raden we je aan om een iets hogere internetsnelheid te nemen. Steeds meer mensen kiezen voor een goedkoop totaalpakket. Daarin zit ook vast bellen. Je brengt zodoende alles onder bij dezelfde Telecom provider en daarom ontvang je een korting. Zou je losse abonnementen bij meerdere providers onderbrengen, dan ben je duurder uit.

Goedkoopste aanbieders

Het aller-goedkoopste alles in 1 pakket vind je bij Tele2. Je kiest dan voor de meest uitgeklede versie maar deze biedt meer dan voldoende voor een kleinere huishouden. Voor internet, bellen en tv betaal je maar 32 euro per maand en dan ontvang je als nieuwe klant dit pakket de eerste 3 maanden voor 10 euro. Je kan tussentijds er altijd voor kiezen om toch sneller internet af te nemen. Je ontvangt 20 Mbit/s internet en ontvangt tevens een gratis draadloos modem. In het tv-pakket zitten standaard 20 televisiezenders waarvan er 14 in HD zijn. Bellen Basis is gratis inbegrepen bij dit pakket.

 

Tip: Controleer of je alles in 1 pakket geleverd kan worden

Stap je over of is er sprake van een verhuizing? Controleer op de website van de betreffende aanbieder of het mogelijk is alles en 1 op jouw adres geleverd te krijgen. Voer daarvoor je postcode in.