Alles in 1 glasvezel vergelijken

Als je de beschikking hebt over glasvezel is het misschien verstandig om een alles in 1 glasvezel pakket te nemen. Dit omdat een combinatie pakket als alles in 1 toch wel voordeliger is dan alle diensten apart af te nemen.

Bijna iedere glasvezel provider biedt alles in 1 aan. Daardoor heb je een diversiteit aan abonnementen en loont het dus om alles in 1 glasvezel vergelijken.
In Nederland zijn ongeveer 75 verschillende abonnementen beschikbaar. Overstaploket.nl heeft een vergelijker die deze alles in 1 glasvezel pakketten met elkaar kan vergelijken.
Welke glasvezel provider vergelijken jullie? De volgende alles in 1 glasvezel vergelijken wij:

Caiway, Fiber Nederland, Kliksafe, KPN, ON, Online.nl, OnsBrabantNet, Solcon, Stipte, Tele2, Telfort, TriNed, Tweak, Vodafone, XS4ALL, XSyou

Waar moet ik opletten bij alles in 1 glasvezel vergelijken?
Het glasvezel netwerk is een open netwerk. Dit wil zeggen dat iedere provider ruimte op hetzelfde netwerk kan kopen. De kwaliteit van het netwerk is dus bij elke provider gelijk.
Je zou alles in 1 glasvezel op de volgende punten kunnen vergelijken:
– aantal zenders in HD
– Zenderpakketten
– prijs van het abonnement
– prijs van de belminuten
– aansluitkosten
– installatie kosten
– overstap periode bij overstappen naar glasvezel
– kwaliteit service helpdesk provider
– snelheid van het internet

Is alles in 1 glasvezel duurder dan alles in 1 via de kabel of adsl?
Nee, de glasvezel abonnementen zijn in prijs vrijwel gelijk. Alleen je bent met glasvezel volledig digitaal en voorbereid op de toekomst. Glasvezel kan onbeperkt data verwerken. Terwijl de oudere netwerken moeite hebben om alle data te verwerken.