Hoe werkt de energievergelijker?

De energievergelijker vergelijkt energie prijzen inclusief de bijkomende kosten zoals de netwerkkosten. Het is een online tool om snel, makkelijk en betrouwbaar energieprijzen van elkaar te onderscheiden en om zo de goedkoopste energiemaatschappij voor jouw te vinden.
De energievergelijker vergelijkt veel energieleveranciers  ook leveranciers waarmee wij geen contract hebben. Bij de energiemaatschappijen waarmee wij geen contract hebben, is het helaas nu nog niet mogelijk om via overstaploket.nl over te stappen van energie.

Om de energievergelijker te kunnen gebruiken hebben we een aantal gegevens nodig:
1. Vul je jaarverbruik energie in de vergelijker in.
2. Om de kosten voor het netwerk te kunnen berekenen hebben we je postcode nodig.
3. Optioneel kun je aangeven bij welke huidig energie leverancier je bent aangesloten, wij laten deze energieleverancier dan buiten de vergelijking.
4. De energievergelijker geeft de beste resultaten.
5. Maak een keuze en stap direct over.
6. Het besparen van geld kan beginnen!

Onze energievergelijker is volledig onafhankelijk, energieleveranciers hebben geen invloed op de resultaten. De vergelijker voldoet aan strenge eisen en wordt regelmatig ge-update en gecontroleerd. Zo ben je ervan verzekerd van een goede en eerlijke energie vergelijking en kun je met een gerust hart overstappen van energieleverancier.