Wie of wat is LEON Energie? Deze energieleverancier moeten we eigen Leon Zeewolde noemen en is een energieleverancier die werd opgericht om de Zeewoldenaren te kunnen voorzien van energie die in de regio werd opgewekt.  De leverancier levert groene energie. Daarmee wil het bedrijf de verduurzaming in Nederland op de energiemarkt versnellen. Wil je achterhalen of de tarieven van Leon Zeewolde passen bij je mogelijkheden? Lees dan hieronder meer over deze leverancier van groene energie.

 

Meer over LEON Zeewolde:

Energie wordt door Leon Zeewolde altijd lokaal opgewekt en dat door middel van energie uit windmolens, biomassa en zon. Tevens wil de leverancier van duurzame energie haar klanten zelf stimuleren om stroom op te wekken. Met zonnepanelen bijvoorbeeld. Productie van energie en het afnemen van energie van klanten staat centraal. Zodoende gaat er zo min mogelijk energie verloren. Dat betekent niet dat je als klant geen energie kunt afnemen zonder ook energie terug te leveren. Integendeel. Ook zonder zelf energie op te wekken kun je klant worden bij Leon Zeewolde.

 

Hoe duurzaam?

Omdat deze energieleverancier nog nieuw is op de energiemarkt, is het niet mogelijk om de duurzaamheid van Leon Zeewolde onder de loep te nemen. Normaal gesproken zijn van alle energieleveranciers stroometiketten bekend. Het is voor klanten mogelijk om zelf zonnepanelen via Leon Zeewolde af te nemen.