Energieleverancier Huismerk energie werd opgericht in 2012. Een aantal ondernemers vonden het tijd worden voor veranderingen in de energiemarkt en met name verduurzaming is een belangrijk doel van Huismerk Energie. Het behoort daarom inmiddels tot een van de meest duurzame, groene energieleveranciers in Nederland. Huismerk Energie beschikt over eigen windmolens en een zonnepanelenpark. Er zijn plannen om een waterkrachtcentrale te openen. Is Huismerk Energie voor jou de beste leverancier van groene energie? Lees hieronder verder en laat je eventueel overtuigen.

 

Meer informatie over Huismerk Energie

Hoog in het vaandel staat een goede informatievoorziening. Huismerk Energie voorziet al haar klanten dan ook van goede informatie en levert in dat opzicht kwalitatief goede energie. Sluit je een energiecontract af bij deze leverancier, dan weet je waar je aan toe bent. Je kan achterhalen waar de energie vandaan komt die je in je huis haalt. Daarnaast krijg je altijd inzicht in je energieverbruik, zodat je op een verstandige manier met je energie kunt omgaan. Maar hoe duurzaam is Huismerk Energie nou werkelijk?

 

Duurzaamheid

Huismerk Energie levert voor 99% stroom uit windenergie. De rest wordt opgewekt uit zonne-energie. Omdat deze energie onuitputtelijk is en geen belasting is voor het milieu, wil Huismerk Energie hier volop in investeren. De energieleverancier hoort tot een van de groenste leveranciers van Nederland. Zoek je dus naar een energieleverancier die 100% duurzame energie levert? Dan is Huismerk Energie voor jou wellicht de beste keuze. Huismerk Energie levert diverse contract aan.

 

Contracten

Wil je een energiecontract afsluiten bij deze aanbieder van groene energie, dan kan je kiezen uit meerdere contractvormen. Sluit je een jaarcontract af, dan geldt daarvoor een vast energietarief. Je komt een vast tarief overeen en hebt de zekerheid dat deze gedurende de looptijd niet stijgt. Tevens kan je een energiecontract met een looptijd van maar liefst 3 jaar afsluiten. Deze heeft ook een vast tarief. Dit geeft je als klant de meeste zekerheid. Of sluit een flexibel tarief af. Deze heeft een variabel tarief en een looptijd die onbepaald is. Afhankelijk van de energieprijzen op de energiemarkt, kan je mogelijk profiteren van gunstige schommelingen. Let op: De tarieven kunnen natuurlijk ook stijgen in je nadeel. Het contract kan ieder gewenst moment opgezegd worden.