Energie vergelijken en direct besparen op je maandelijkse lasten


Ben je al jaren bij dezelfde energieleverancier? Dan is het zeker aan te raden om eens te gaan energie vergelijken. Waarschijnlijk zul je er al snel achter komen dat je enkele honderden euro's kan besparen op de energie rekening.
Vergelijk Energie
 


Wat heb je allemaal nodig om energie te vergelijken?

Simpel, je hoeft alleen je jaarverbruik te weten van gas en elektriciteit en je postcode. Deze gegevens voer je in bij de energievergelijker en de vergelijker doet de rest. De enerige vergelijker zal de goedkoopste energiemaatschappij als eerste tonen.

Wat zijn de voordelen van energie vergelijken bij overstaploket.nl?

1. Wij zijn een onafhankelijk energievergelijker. Energiemaatschappijen hebben geen invloed op de vergelijking. De vergelijker toont hierdoor betrouwbare resultaten.
2.Je hoeft zelf geen moeite meer te doen om alle tarieven (energie prijzen)  bij verschillende energiemaatschappijen te controleren. Hiermee bespaar je een vooral tijd.
3. Heb je een mooie deal gevonden dan kun je  direct overstappen via ons en wij geven direct de overstap door aan de energiemaatschappij. Overstappen gaat automatisch en je hebt er dan geen omkijken meer naar.

Waar moet ik opletten met energie vergelijken?

Energiemaatschappijen beconcurreren elkaar met welkomst kortingen. Deze welkomstkortingen gelden vaak voor maar één jaar. Na het contract jaar gelden er andere tarieven, maar ook ben je weer vrij om over te stappen. Let er erop dat je nu een contract voor onbepaalde tijd hebt. Heb je een contract, dan pleeg je met overstappen contractbreuk en dan kan de energiemaatschappij een boete opleggen. Vaak neemt de nieuwe energiemaatschappij de boete over, maar dit is niet vanzelfsprekend dus let hierop!
 

Vergelijken jullie ook groene stroom?

Ja, bij de resultaten laten wij direct zien of het gaat om groene stroom of niet.
 

Kom is zonder stroom of gas te zitten na het energie vergelijken en overstappen?

Nee, na het energie vergelijken en overstappen volgt alleen een administratieve wijziging bij de betrokken energiemaatschappijen. Je komt nooit zonder stroom of gas te zitten.
 

Is energie vergelijken bij jullie betrouwbaar?

Ja, onze energie vergelijker maakt gebruik van een grote database met daarin alle energietarieven. De vergelijking vind plaats volgens jouw eisen en wensen. Energie vergelijken wordt zo betrouwbaar omdat wij door alle gegevens een duidelijk beeld van de energiemarkt, waardoor we een goede vergelijking van energie kunnen geven. Energiemaatschappijen kunnen geen invloed uitoefenen op de vergelijking d.m.v. hogere provisies.

Zijn er kosten verbonden aan het energie vergelijken? 

Nee, onze diensten zijn voor de consument gratis. Ook voor het overstappen rekenen wij geen kosten. Energiemaatschappijen geven ons een kleine vergoeding voor het vergelijken van de diensten.

Overstappen energie moeilijk?

Nee, overstappen van energiemaatschappij en niet moeilijk. Het gaat allemaal automatisch. Het is een administratieve handeling, waar jij als consument niks van merkt.

Meer informatie vind je hier  overstappen energie