Autoverzekering

Op het moment dat je een auto krijgt, krijg je te maken met de autoverzekering. Dit is verplicht vanuit de overheid, dit omdat de schadebedragen flink kunnen oplopen wanneer je een ongeluk krijgt met je auto.
Een autoverzekering is in 3 verschillende vormen verkrijgbaar. De wettelijk aansprakelijkheid verzekering, deze verzekering dekt alleen schade aan andere voertuigen. De WA+ verzekering deze verzekering dekt schade aan andere voertuigen en schade veroorzaakt door bijvoorbeeld storm. En de allrisk verzekering, deze verzekering dekt alle schade.
Op het gebied van autoverzekering zijn er veel aanbieders. Deze aanbieders beconcurreren elkaar, dus het vergelijken van een autoverzekering is zeker een must.
Vergelijk autoverzekeringen
 

Een autoverzekering eenvoudig vergelijken

Aanvullend verzekeren

Wil je meer zekerheid als je schade rijd? Dat kan. Verzekeraars bieden aanvullende verzekeringen aan voor schades die niet gedekt zijn door de autoverzekeringen. Je kan kiezen uit de volgende aanvullende autoverzekering: De inzittende ongevallen verzekering is een verzekering die een schadebedrag uitkeert zodra de bestuurder en/of bijrijder invalide raken bij een ongeval. De inzittende schade verzekering is een verzekering die de schade dekt wanneer de bestuurder en/of bijrijder een ongeval krijgen. Bijvoorbeeld letselschade en materiële schade. De rechtsbijstandverzekering dekt de kosten die je maakt zodra er juridische problemen ontstaan en juridische hulp nodig is. De no-claim beschermer deze aanvullende verzekering beschermt je no-claim korting die je hebt opgebouwd met schadevrij rijden.

Autoverzekeringen vergelijken

Een autoverzekering vergelijken is lastig. Je hebt namelijk te maken met verschillende polisvoorwaarden, verzekeraars etc. Niet elk pakket is hetzelfde. Je hebt te maken met een eventueel eigen risico, je schadejaren, leeftijd, merk auto, woonplaats en leeftijd auto. Onze autoverzekering vergelijker is zo gemaakt dat het vergelijken een stuk makkelijk is geworden. Het enige waar je zelf over moet nadenken is welke dekking je wilt. Wil je WA, WA+ of allrisk verzekerd zijn en of je een eigen risico wilt betalen zodra je schade maakt. Als je alle gegevens invoert in de vergelijker dan zal deze de voor jou goedkoopste autoverzekering met de beste polisvoorwaarden tonen. Het enigste wat je daarna nog moet doen is overstappen!