Alles in 1 combineren: de voordelen Combivoordeel en Compleet

Gratis sportzender bij KPN en Ziggo
24 maart 2016
energie knop
Energiecontract verlengen of overstappen?
1 april 2016
Gratis sportzender bij KPN en Ziggo
24 maart 2016
energie knop
Energiecontract verlengen of overstappen?
1 april 2016
Toon alles

Alles in 1 combineren: de voordelen Combivoordeel en Compleet

Wil je alles in 1 combineren? De voordelen Combivoordeel en Compleet leggen we je nader uit aan de hand van twee providers die jou deze mogelijkheid bieden. Laten we beginnen met KPN die een alles in 1 pakket aanbiedt onder de naam “Compleet”.

 

De voordelen van Compleet van KPN

Het alles-in-1 pakket van KPN wordt “Compleet” genoemd. Je vraagt de voordelen aan via de website van KPN indien je thuis internet, televisie of bellen hebt van KPN. Zo krijg je 5 euro korting op je telefonierekening als KPN Compleet klant. Daarnaast ontvang je met dit luxe pakket ook nog eens HBO, Kids of het Pluspakket en dat geheel gratis. Je bel- en sms minuten worden overigens verdubbeld, net zoals je MB’s! Tevens kunnen KPN klanten geheel gratis onderling met elkaar bellen en dat tussen het mobiele en vaste telefoonabonnement.

 

Het voordeel van Telfort Combivoordeel

Ook Telfort biedt haar klanten combinatievoordeel, net zoals KPN. Telfort behoort tot de goedkoopste aanbieder van telecomdiensten in Nederland als het gaat om alles in 1 pakketten. Je kan als klant daarom niet verwachten dat je het beste van het beste krijgt. Maar je kan als klant van Telfort wel zelf bepalen uit wat voor een voordeel je kiest. Heb je een mobiel abonnement van Telfort en combineer je dit met minimaal een internetpakket? Dan kan je kiezen uit één van de volgende extra’s:

 

Verdubbeling van je belminuten/sms’jes of verdubbeling van de MB’s

5 euro korting voor Interactieve televisie

Gratis zenderpakket bestaande uit of HBO, of Opnemen of het Kidspakket

Telfort Veilig (speciaal beveiligingspakket tegen spam, spyware en virussen)