internetproviders
De beste internet provider
24 mei 2016
langzaam traag internet
Traag internet
2 juni 2016
internetproviders
De beste internet provider
24 mei 2016
langzaam traag internet
Traag internet
2 juni 2016
Toon alles

4G voor thuisgebruik

Woon jij in een buitengebied met een slecht of geen bereik? Of past het aanbod aan pakketten op de markt niet bij jouw specifieke situatie? Op sommige plekken in Nederland bestaat geen netwerk of een slecht netwerk. Ook vind je niet altijd het pakket dat volledig aansluit bij jouw wensen. Of wellicht heb jij geen behoefte aan een alles-in-1 pakket. In dit geval biedt 4G voor thuisgebruik een goede uitkomst. Met 4G voor thuisgebruik kunt je vanuit je eigen huis stabiel en snel internetten. De toegang tot het internet loopt daarbij met de kabel en wifi decoder via het mobiele netwerk dus is het op meer locaties beschikbaar dan andere netwerken. 4G is de nieuwe standaard voor het nieuwe mobiele netwerk waarmee je supersnel kunt internetten en dat vele malen sneller en stabieler is dan het oude 3G.

 

 

 

4G in buitengebieden

Niet op alle locaties is een stabiel en goed werkend internet netwerk aanwezig. In veel gevallen is het supersnelle 4G netwerk hier wel beschikbaar. Een interessante optie dus voor buitengebieden om toch over stabiel en snel internet te beschikken. Alhoewel 4G op veel locaties en buitengebieden wel aanwezig is, heeft het nog geen volledige dekkingsgraad. Ga dus na aan de hand van je postcode of 4G al beschikbaar is op de plek waar jij woont. Wanneer je kiest voor 4G voor thuisgebruik dan heb je de mogelijkheid om per maand te beslissen of je doorgaat met dit abonnement.

 

4G voor thuisgebruik overal

4G voor thuisgebruik biedt niet alleen het voordeel van een snelwerkende internetverbinding thuis. Ook wanneer je onderweg bent of op vakantie in het buitenland kun je gebruik maken van het 4G netwerk. Met 4G voor thuisgebruik heb je dus de vrijheid om op elke plek gebruik te maken van dit supersnelle netwerk en ook tijdens een weekendje weg heerlijk ontspannen naar een film te kijken of met een groep vrienden live te chatten.

 

Voordelen 4G abonnement thuis

Voor een 4G abonnement voor thuisgebruik hoef je niet per se op een afgelegen locatie te wonen. Ook wanneer je bijvoorbeeld geen behoefte hebt aan een alles-in-1 pakket maar alleen een goed werkende snelle en stabiele internetverbinding wilt dan is 4G voor thuisgebruik een goede optie. Vanwege de hoge snelheid en stabiliteit kun je er onbeperkt live mee videobellen met je vrienden en live met beeld vergaderen met grote groepen. Ideaal dus voor zakelijk gebruik maar ook wanneer je graag zelf veel films kijkt, regelmatig muziek streamt of met vrienden live uit het buitenland belt. De downloadsnelheid bedraagt maar liefst 120Mb/s en de uploadsnelheid is maar liefst 50 Mb/s.